ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Εργαλεία για τον κήπο: Όλα όσα πρέπει να έχεις

    Αρχική » Εργαλεία για τον κήπο: Όλα όσα πρέπει να έχεις
    εργαλεία κήπου

    Εργαλεία για τον κήπο: Όλα όσα πρέπει να έχεις

    Η κηπουρική δεν είναι απλώς ένα χόμπι. Είναι και μια άσκηση που σας επιτρέπει να μείνετε κοντά στη φύση και να χαλαρώσετε. Ωστόσο, με το σωστό σετ εργαλείων κηπουρικής μπορείτε να φτάσετε την κηπουρική σας σε άλλο επίπεδο. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος κηπουρός, υπάρχουν μερικά απαραίτητα εργαλεία που πρέπει να έχετε για να διευκολύνετε το ταξίδι σας στην κηπουρική.

     

    Απαραίτητα εργαλεία κηπουρικής και οι χρήσεις τους

     

    Δείτε την παρακάτω λίστα που καλύπτει τα εργαλεία για επιτυχημένη κηπουρική:

    Ψαλίδι Κήπου – Κλαδευτήρι

    Tα κλαδευτήρια ανήκουν στα βασικά εργαλεία του ερασιτέχνη και επαγγελματία κηπουρού, καθώς και του παραγωγού, δίνοντας το σχήμα των φυτών είτε για λόγους αισθητικής είτε απόδοσης. Τα περισσότερα κλαδευτήρια έχουν προσεκτικό σχεδιασμό και προορίζονται να καλύψουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων κοπής, εκπαίδευσης και κλαδέματος. Στο eshop μας μπορείτε να βρείτε κλαδευτήρια υψηλής ποιότητας, όπως το Benman Bypass Ψαλίδι Κήπου 18cm και κάθε είδους εργαλείο κήπου.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/benman-bypass-psalidi-kipou-18cm-77113/

     

    Φυτευτήρι

    Το φυτευτήρι είναι απαραίτητο για να ανοίξετε τρύπες και να φυτέψετε τα σποράκια σας ή τα φυτά σας. Σας προτείνουμε εργαλεία της Benman για αυτή την εργασία, καθώς έχουν άριστη ποιότητα υλικών, εργονομικό σχεδιασμό και απόλυτη ανθεκτικότητα.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/benman-fyteftiri-typou-t-290mm-77052/

     

    Ψαλίδι θάμνων

    Το ψαλίδι θάμνου είναι το τέλειο εργαλείο για τη διαχείριση του φράχτη και των θάμνων στον κήπο σας. Λόγω της μακριάς λαβής που διαθέτει σας δίνει πολλή δύναμη ακριβώς εκεί που τη χρειάζεστε. Ιδανικό για να δώσετε και σχήμα / σχέδιο στους θάμνους σας.

    Σας προτείνουμε το: Ψαλίδι Θάμνου της Benman στα 52cm

    https://www.terzakisbuild.gr/p/benman-sh-8-psalidi-thamnou-52cm-77004/

     

    Κουβάς

    Ένας κουβάς είναι πάντα απαραίτητος στον κήπο σας. Είτε για να μεταφέρετε κάποιο φυτό, είτε να συλλέξετε σκουπίδια, είτε να μαζέψετε κάποια λουλούδια ή λαχανικά. Ο κουβάς θα σας βοηθήσει στη μεταφορά και την καθαριότητα του χώρου. Σας προτείνουμε ένα γαλβανιζέ κουβά χωρητικότητας 15 λίτρων με 30 εκατοστά ύψος.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/inter-kouvas-galvanize-15lt/

     

    Σκούπα Γκαζόν

    Μία σκούπα γκαζόν με ρυθμιζόμενο κοντάρι θα σας βοηθήσει στο καθάρισμα πεσμένων φύλλων από το γκαζόν και άλλες επιφάνειες. Εύκολη στη χρήση και στην αποθήκευση, σας προτείνουμε την σκούπα γκαζόν της εταιρείας Martin, η οποία είναι και ρυθμιζόμενη και θα τη βρείτε εδώ.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/martin-skoupa-gkazon-rythmizomeni-36445/

     

    Τσουγκράνα Στριφτή

    Απαραίτητο εργαλείο κήπου ειδικά σχεδιασμένο για το σκάψιμο, τον αερισμό, το όργωμα και την εξομάλυνση του εδάφους είναι η στριφτή τσουγκράνα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σκληρά, πετρώδη και άγονα εδάφη, για μπάζα και άλλα δομικά υλικά. Θα τη βρείτε εδώ.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/martin-tsougkrana-strifti-me-14-dontia-36451/

     

    Τσάπα Κήπου

    Η τσάπα κήπου είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο που διευκολύνει πολλές κηπουρικές εργασίες και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των φυτών. Είναι ιδανική για διάφορες εργασίες όπως φρεζάρισμα εδάφους, απομάκρυνση ζιζανίων, δημιουργία αυλακιών, ανασκαφή και αποσυμπίεση εδάφους. Σας προτείνουμε την Benman Τσάπα Κήπου Τριπλής Οδόντωσης Με Ξύλινη Λαβή που θα τη βρείτε εδώ.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/benman-tsapa-kipou-triplis-odontosis-me-xylini-lavi-77047/

     

    Φτυάρι κήπου

    Ένα φτυάρι χρησιμοποιείται για φτυάρισμα, έμπηξη, αναμόχλευση και σήκωμα εδάφους, διάνοιξη λάκκων, μεταφορά υλικών, απομάκρυνση χιονιού, φύτευση δέντρων και θάμνων, απομάκρυνση απορριμμάτων, κατασκευή και επιδιόρθωση, ανασκαφές, επιπέδωση εδάφους και δημιουργία αρδευτικών καναλιών. Βρείτε φτυάρι μεγάλης αντοχής, εύχρηστο και αποδοτικό, με εργονομικό σχήμα στο κατάστημά μας, εδώ.

    https://www.terzakisbuild.gr/p/martin-ftyari-patito-980gr-28727/

     

    Επενδύοντας σε ποιοτικά εργαλεία, εξασφαλίζετε ότι κάθε εργασία θα γίνεται με ακρίβεια και ευκολία, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη διαδικασία και να βλέπετε τον κήπο σας να ανθίζει. Η κηπουρική, με τη σωστή προετοιμασία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορεί να γίνει το απόλυτο μέσο χαλάρωσης και σύνδεσης με τη φύση.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×