ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
youtube
×
Σωληνώσεων
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Σωληνώσεων

Στην Ευρώπη, το μεγαλύτερο μερίδιο κατανάλωσης ενέργειας καταλαμβάνει η θέρμανση. Η μόνωση και ο θερμικός σχεδιασμός μπορούν να μειώσουν δραματικά την απώλεια θερμότητας και να συμβάλουν στη μείωση του ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η ζήτηση ενέργειας για θέρμανση σε υφιστάμενα κτίρια μπορεί να μειωθεί κατά 30-50%, σε σύγκριση με το σημερινό μέσο όρο, μέσω αλλαγής κατασκευαστικών υλικών.

Η ελαστομερής θερμομόνωση κλειστών κυψελών από συνθετικό καουτσούκ είναι μια εγγυημένη λύση καθώς παρουσιάζει εξαιρετικά χαμηλές τιμές θερμικής αγωγιμότητας ενώ αποτρέπει την εμφάνιση συμπυκνωμάτων στην μονωμένη επιφάνεια. Το 2000, η μόνωση σωληνώσεων πέρασε σε ένα επιπλέον επίπεδο με προϊόντα άρτιας ποιότητας.

H εταιρεία διαθέτει 4 σειρές προϊόντων, 3 τύπους προστασίας, 8 διαφορετικούς τύπους προϊόντων και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ώστε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

H μόνωση σωληνώσεων σας παρέχει εξοικονόμηση ενέργειας, με αποτέλεσμα η λειτουργία των εξαρτημάτων και των μηχανημάτων που παράγουν την ενέργεια να μην δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς και  να είναι λιγότερο το καύσιμο (πετρέλαιο, ρεύμα, φυσικό αέριο) που καταναλώνετε είτε κατά την περίοδο την χειμερινή που είναι και σε διάρκεια μεγαλύτερη είτε την καλοκαιρινή.

Μειώνονται οι απώλειες θερμότητας μονώνοντας τους σωλήνες του δικτύου που έχετε (αν διαθέτετε σωλήνες ψύξης – θέρμανσης είναι ακόμη καλύτερα), καθώς και τα ειδικά τεμάχια που έχει ο χώρος (λεβητοστάσιο – καυστήρας).

Είναι πλέον γεγονός ότι η υπεύθυνη χρήση των πηγών ενέργειας αλλά και ο περιορισμός των επιπτώσεων της ανθρώπινης δραστηριότητας στο οικοσύστημα είναι ζητήματα ιδιαίτερης βαρύτητας. Η ενεργειακή τεχνολογία είναι ζωτικής σημασίας για μια δυναμική κοινωνία, αλλά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη απαιτείται τώρα η αλλαγή των υφισταμένων προτύπων παραγωγής και χρήσης. Η μισή καταναλισκόμενη ενέργεια χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των κτιρίων. Έτσι μπορούμε να εστιάσουμε στις δράσεις για τη μείωση των εκπομπών CO2, αρχής γενομένης με την ενεργειακή απόδοση.

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

    ×