ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×
Αρχική » ΕΤΑΙΡΕΙΑ » ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H εταιρεία Τερζάκης  είναι από τις παλαιότερες και πρωτοπόρες εταιρείες που ασχολούνται με ποιοτικές μονώσεις στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αποτελείται από αξιόπιστους έμπειρους τεχνίτες, σε συνεργασία με μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ότι αφορά το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα, ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Ιδρύθηκε το 1976 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διευθύνεται από τον Τερζάκη Χρήστο, ιδρυτή και εμπνευστή του όλου εγχειρήματος, και τον υιό Νικόλαο, η εταιρεία «Τερζάκης» διαθέτει 40ετή εμπειρία στον κατασκευαστικό και εμπορικό τομέα.

Από την ίδρυσή μας, είμαστε στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με μονώσεις και εξωτερικές ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Στο κατάστημά μας θα βρείτε υλικά που χρειάζεστε για τις εργασίες σας. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία που θα προκύψει στη χρήση ενός υλικού. Το ειδικά εκπαιδευμένο και μόνιμο προσωπικό μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα εργασίας στη μόνωση και την ανακαίνιση του οικήματός σας. Μετά το πέρας των εργασιών μας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Σ’ αυτό τον ιστότοπο θα βρείτε γενικές και ειδικές πληροφορίες για τη μόνωση, τις προσφορές μας, τα κόστη και τις επιλογές των υλικών, τον τρόπο πληρωμής, τα παλιά και πρόσφατα έργα μας και πολλές ιδέες για το σπίτι.

Θα διαπιστώσετε τον υψηλό βαθμό ευθύνης, την γνήσια αυθεντία στο αντικείμενό μας και την εύκολη και καλόπιστη επαφή με τους πελάτες μας.

Επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας σε καινούριες ιδέες, προϊόντα και συνεργασίες με ευθύνη προς τους πελάτες μας. Προτεραιότητα μας πάντα είναι η ασφάλεια, η ποιότητα και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

photo 02
photo 01

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

    ×