ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Αρμόστοκος πλακιδίων: Μια μικρή ανακαίνιση στο μπάνιο μας

  Αρχική » Αρμόστοκος πλακιδίων: Μια μικρή ανακαίνιση στο μπάνιο μας
  201120 ARMOS

  Αρμόστοκος πλακιδίων: Μια μικρή ανακαίνιση στο μπάνιο μας

  Να που η καραντίνα μπορεί να δώσει και την ευκαιρία για κάποια μερεμέτια στο σπίτι σας!
  Το μπάνιο μπορεί να χρειάζεται ανακαίνιση και τα οικονομικά σας να μην το επιτρέπουν. Μία μικρή αλλαγή του αρμόστοκου στα πλακάκια αρκεί για να δείτε σημαντική διαφορά!

   

  Επιλογή αρμόστοκου

  Η Terzakis Build είναι εδώ για σένα! Με 40ετή παρουσία στο χώρο, είμαστε πλέον οι άνθρωποι που μπορούν να σε καθοδηγήσουν για την σωστή επιλογή όλων των δομικών και κατασκευαστικών υλικών.
  Αν, λοιπόν, θέλεις να ενημερωθείς στείλε μας email ή κάλεσέ μας στο 2310 515658 για να σε συμβουλέψουμε για την επιλογή σου.

  Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες ISOMAT και Durostick για αρμόστοκο σε πολλές αποχρώσεις!

   

   

  Προετοιμασία

  Αυτό που σίγουρα πρέπει να γίνει πριν ξεκινήσετε να τοποθετήσετε τον νέο αρμόστόκο είναι να αφαιρέσετε τον παλιό. Προμηθευτείτε ξύστρα ή μικρή φρέζα. Ξύνετε τον παλιό αρμόστοκο σε βάθος 2 ή 3 χιλιοστών με μεγάλη προσοχή για να προστατέψετε τις άκρες των πλακιδίων σας.

   

  Εφαρμογή

  Είστε έτοιμοι να περάσετε στο επόμενο βήμα και αυτό δεν είναι άλλο από την εφαρμογή του νέου αρμόστοκου.
  Χρησιμοποιήστε λαστιχένια σπάτουλα και απλώστε τον αρμόστοκο πάνω στους αρμούς με διαγώνια φορά προς αυτούς. Θα πρέπει να προσέξετε να γεμίσετε σωστά τους αρμούς καλύπτοντας όλο το βάθος. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει περίσσιο υλικό. Φροντίστε να το αφαιρέσετε πάλι κάνοντας διαγώνιες κινήσεις. Η σπάτουλά σας θα πρέπει να έχει 90 μοιρες κλίση με τα πλακίδιά σας.

   

  Καθαρισμός

  Μόλις τραβήξει ο αρμόστοκος αναλαμβάνετε δράση! Με ελαφρώς (και όχι εντελώς) βρεγμένο σφουγγάρι καθαρίζετε τους αρμούς και με βρεγμένο πανί αφαιρείτε τυχόν υπολείμματα στα πλακίδια.

  Και ναι… αυτό ήταν! Μπορείτε να απολαμβάνετε τη μικρή αυτή ανανέωση κάθε φορά που επισκέπτεστε το μπάνιο σας, το οποίο θα το βλέπετε σαφώς πιο καθαρό και περιποιημένο!

   

  Δυσκολεύεστε;

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

  Νικόλαος Τερζάκης

  More posts by Νικόλαος Τερζάκης

   Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

   ×