ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Βάψιμο παιδικού δωματίου

  Αρχική » Βάψιμο παιδικού δωματίου
  201220 nn

  Βάψιμο παιδικού δωματίου

  Ο χειμώνας μπορεί να μην είναι η ιδανική εποχή για βάψιμο σπιτιού, ειδικά παιδικού δωματίου, ωστόσο πολλές νέες οικογένειες περιμένουν σύντομα το νέο τους μέλος και “αναγκάζονται” να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο άμεσα.

   

  Αυτό που κατά κύριο λόγο θα συμβουλεύαμε τους νέους γονείς είναι να επιλέξουν οικολογικά χρώματα. Τα οικολογικά χρώματα έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις (ΠΟΕ) και δεν περιέχουν αμμωνία.  Να αναζητάτε, λοιπόν, χρώματα που έχουν πάνω τους το ειδικό Ευρωπαϊκό σήμα (μαργαρίτα).

   

   

   

   

  To Smaltoplast Silk είναι πιστοποιημένο οικολογικό πλαστικό χρώμα, άοσμο, εσωτερικής χρήσης με βελουτέ ματ φινίρισμα κατάλληλο για τοίχους, ταβάνια και γυψοσανίδες.

   

  Το Smaltoplast Silk έχει βραβευτεί από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών – The British Allergy Foundation και:
  – δεν επιτρέπει την διείσδυση, ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών (βακτήρια και μύκητες) στον υμένα του χρώματος, προσφέροντας αντιμικροβιακή δράση και περισσότερο καθαρές επιφάνειες
  – ελαχιστοποιεί την πιθανότητα αλλεργικής αντίδρασης (υποαλλεργικό) σε άτομα που μένουν στο κτίριο, ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά, ηλικιωμένοι και έγκυες.
  – βρωμίζει δύσκολα, καθαρίζει και πλένεται πολύ εύκολα και οι τοίχοι φαίνονται πάντοτε σαν φρεσκοβαμμένοι

   

   

  Θα το βρείτε σε χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις! Δε μένει παρά να ζητήσετε την απόχρωση που θέλετε από εμάς. (Τ: 2310 515658)

   

   

  Επίσης, οι γονείς θα πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς των χρωμάτων. Να αποφεύγουν, κυρίως, τα έντονα χρώματα. Το περιβάλλον του παιδιού θα πρέπει να είναι ήρεμο, γαλήνιο και ξεκούραστο.  Οι σκούρες αποχρώσεις προκαλούν μελαγχολία και θα ήταν φρόνιμο να μην τις προτιμήσετε. Τα θερμά χρώματα φέρνουν τη χαρά και τα ψυχρά την ηρεμία, αλλά επιλέξτε να μη βάψετε έντονα κάποια μεγάλη επιφάνεια (πχ έντονο μπλε ή κόκκινο) καθώς θα έχουν αρνητική επίδραση στην ηρεμία του παιδιού.

   

  [Διάβασε επίσης: Πώς να υπολογίσετε την επιφάνεια βαψίματος και την ποσότητα του χρώματος!]

   

   

  Οι συμβουλές μας:

  • Προτιμήστε πιστοποιημένα και επώνυμα προϊόντα
  • Επιλέξτε διαχρονικούς συνδυασμούς χρωμάτων
  • Αποφύγετε τα έντονα χρώματα σε μεγάλη επιφάνεια
  • Αερίστε το χώρο για 3 ημέρες

   

  Έτσι, το μωράκι θα βρεθεί σε έναν χώρο που θα κοιμάται και θα ξυπνά ήρεμο και υγιή!

   

  Δυσκολεύεστε;

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

  Νικόλαος Τερζάκης

  More posts by Νικόλαος Τερζάκης

   Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

   ×