ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Ανακαίνιση γραφείου: Συμβουλές!

    Αρχική » Ανακαίνιση γραφείου: Συμβουλές!
    210520 blog

    Ανακαίνιση γραφείου: Συμβουλές!

    Η εποχή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές και ανανέωση! Τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Ο χώρος της εργασίας μας είναι πολύ σημαντικό να εμπνέει τον πελάτη μας, αλλά και εμάς τους ίδιους, που ψάχνουμε την ηρεμία και την δημιουργικότητα. Πολλές φορές ο χώρος είναι αυτός που καθοδηγεί τις ενέργειες μας, καθώς μπορεί να μας προσφέρει την ηρεμία και την ψυχραιμία για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ή σύναψη συνεργασιών.

    Μήπως σκέφτεστε εδώ και καιρό να ανακαινίσετε το γραφείο σας; Τώρα είναι η ιδανική εποχή να το κάνετε!

     

    1. Αλλάξτε τη διαρρύθμιση των επίπλων

     

    Εάν ο χώρος δεν είναι πολύ μικρός, τότε μπορείτε να σκεφτείτε την αλλαγή της διαρρύθμιση των επίπλων σας. Συνεδριακό γραφείο, γραφεία παραγωγής, πίνακες παρουσίασης, εκτυπωτές, βιβλιοθήκες και άλλα επαγγελματικά εργαλεία και έπιπλα μπορείτε να τα αλλάξετε θέση για να γίνουν περισσότερο λειτουργικά ή, ακόμη, και να μεγαλώσουν το χώρο σας.

     

     

    2. Επιλέξτε χρώματα που σας εκφράζουν

     

    Ακολουθήστε το brand σας. Τι χρώματα το αντιπροσωπεύουν; Μπορείτε να βάψετε ένα τοίχο με το συγκεκριμένο χρώμα, ή να ακολουθήσετε έναν συνδυασμό χρωμάτων που να αναδεικνύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Αυτό θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας και θα ενισχύσει την εικόνα σας. Και επειδή περνάτε πολλές ώρες της ημέρας στη δουλειά σας, φροντίστε να επιλέξετε οικολογικά χρώματα. Η πρότασή μας Πλαστικό χρώμα VITEX ECO!

     

    3. Επενδύστε στην θερμοκρασία του χώρου

     

    Για να γίνετε περισσότερο παραγωγικοί, σίγουρα θα παίξει ρόλο η ζεστή (το χειμώνα) και η δροσερή (το καλοκαίρι) ατμόσφαιρα του γραφείου σας. Η θερμομόνωση πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην ανακαίνιση του χώρου, καθώς η εξασφάλιση της σωστής μόνωσης θα σας βοηθήσει να βρίσκεστε σε μία κατάλληλη ατμόσφαιρα με, παράλληλη, εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε εποχή του χρόνου.

     

     

    4. Φροντίστε για τον σωστό φωτισμό

     

    Όσο όμορφο και να διακοσμήσετε ένα γραφείο, ο σωστός φωτισμός είναι εκείνος που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον φυσικό φωτισμό, αν υπάρχει, αλλά και να επιλέξετε φώτα οροφής που θα δώσουν ζωή στο γραφείο. Έτσι και οι πελάτες θα νιώθουν ζεστασιά, αλλά και οι υπάλληλοι θα χαίρονται να εργάζονται σε ένα φωτεινό περιβάλλον.

     

    5. Προσθέστε φυτά

     

    Αν θέλετε το νέο σας γραφείο να είναι και να φαίνεται “ζωντανό” τοποθετήστε φυτά εσωτερικού χώρου. Εκτός του ότι διατηρούν “φρέσκια” την ατμόσφαιρα, θα χαρίζουν νότες αισιοδοξίας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Επιλέξτε είτε μεγάλες γλάστρες, αν το επιτρέπει ο χώρος, είτε κρεμαστά παχύφυτα σε γωνιακούς χώρους, αλλά και μικρά γλαστράκια για το γραφείο κάθε υπαλλήλου.

     

     

    Σκοπός κάθε επαγγελματία είναι να μπαίνει στο γραφείο του και να νιώθει έτοιμος να μεγαλουργήσει. Η έμπνευση και η αισιοδοξία μπορεί να έρθει από οπουδήποτε, όμως ένας άνετος και περιποιημένος χώρος είναι σίγουρο ότι θα δώσει το έναυσμα για μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Δείτε την ανακαίνιση του γραφείου σας σαν μία ευκαιρία για μια νέα δυναμική επαγγελματική πορεία.

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×