ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Τι χρώμα να βάψω το σπίτι μου, εξωτερικά!

    Αρχική » Τι χρώμα να βάψω το σπίτι μου, εξωτερικά!
    210627

    Τι χρώμα να βάψω το σπίτι μου, εξωτερικά!

    Το σπίτι μας είναι το αγαπημένο μας μέρος. 

    Στο σπίτι καταφεύγουμε, ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε.

    Στο σπίτι μας ζει η οικογένειά μας και για αυτό θέλουμε να είναι όσο πιο όμορφο γίνεται. 

     

    Αν ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού σας και δεν έχετε αποφασίσει, είμαστε εμείς εδώ να σας δώσουμε μερικές ιδέες…

     

    Το “ησυχο” μπεζ. 

    Μια συνηθισμένη επιλογή είναι το μπεζ, ιδιαίτερα σε περιοχές που έχουν ζεστό κλίμα, ώστε να μην συσσωρεύουν τη ζέστη του ήλιου. 

    Αν αγαπάτε αυτό το χρώμα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ανοιχτό χρωματισμό από την παλέτα του πορτοκαλί και να βάψετε μια πύλη ή μία μόνο περιοχή του εξωτερικού του σπιτιού σας.

     

    Προτεινόμενο προϊόν: ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ SMALTOPLAST 100% ECO

     

     

     

    Κίτρινο με γκρι

    Άκρως εντυπωσιακός είναι ο συνδυασμός ενός φωτεινού κίτρινου χρώματος και ενός σκούρου γκρι. Αποτελεί ιδανική επιλογή εάν έχετε λευκά κουφώματα, καθώς μπορεί να αναδειχθεί ο συνδυασμός αυτός ακόμη περισσότερο.  

     

    Προτεινόμενο προϊόν: Ακρυλικό χρώμα ACRYLAN MAX

     

     

     

    Μπεζ -καφέ 

    Ένας αγαπημένος και συχνός συνδυασμός ειδικά σε περιοχές με πολύ πράσινο, είναι το καφέ με το μπεζ. Σε ένα καταπράσινο τοπίο το σπίτι που έχει αυτά τα χρώματα ξεχωρίζει, αλλά ταυτόχρονα γίνεται και ένα με τη φύση, αφού τα χρώματα είναι γήινα και ζωντανά. Είτε έχετε λευκά είτε καφέ κουφώματα ο συνδυασμός αυτός θα αναδείξει εξίσου το σπίτι σας.

     

    Προτεινόμενο προϊόν: ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ CHIEF

     

     

     

    Μπλε για πάντα!

    Οι λάτρεις του μπλε χρώματος δεν θα μπορούσαν παρά να επιλέξουν το αγαπημένο τους χρώμα για να βάψουν το εξωτερικό του σπιτιού τους. Είναι τολμηρό, ειδικά όταν ο τόνος των χρωμάτων είναι έντονος. Είναι μια καλή επιλογή για σπίτια που βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλότερες θερμοκρασίες, καθώς το μπλε είναι ένα χρώμα που δεσμεύει τη θερμότητα του ήλιου και βοηθά στην καλύτερη διατήρηση της θερμοκρασίας. Αυτό φυσικά συμβαίνει και σε συνδυασμό με τη σωστή μόνωση του σπιτιού. 

     

     

     

    Πράσινο και μπεζ

    Άλλος ένας γλυκός και ιδιαίτερος συνδυασμός είναι αυτός του ανοιχτού πράσινου με το μπεζ. 

    Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια τάση προς το ανοιχτό πράσινο στα σπίτια, γεγονός που μπορούμε να πούμε, ότι ομορφαίνει αρκετά τις περιοχές. Ειδικά σε αστικά κέντρα η επιλογή αυτή δίνει μια νότα αισιοδοξίας, αφού ταξιδεύει το μυαλό προς τα χρώματα της φύσης. 

     

     

     

    Κίτρινο, το κλασικό ανοιχτό!

    Το έχουμε δει να συμβαίνει.. Όσοι έχουν ξύλινα κουφώματα συνηθίζουν να επιλέγουν το κίτρινο για να βάψουν τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού τους. Είναι μία κλασική επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξεχωρίσουν ιδιαίτερα, αλλά να έχουν ένα καθαρό και περιποιημένο σπίτι. 

     

     

     

    Ροζ, ροδακινί, λιλά… 

    Αυτές οι επιλογές αφορούν άκρως ρομαντικές ψυχές. Σε συνδυασμό με το λευκό δίνουν μία νότα ρομαντισμού στο σπίτι. Η επιλογή αυτή δεν είναι πολύ συνηθισμένη, για αυτό και όταν διαλέξει κανείς αυτό το χρώμα γνωρίζει ότι το σπίτι του σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο… 

     

    Προτεινόμενο προϊόν: Ακρυλικό χρώμα VITO

     

     

     

     

    Τα χρώματα είναι πολλά, οι επιλογές άπειρες…

    Στην Terzakis Build μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα χρώματα που θα αναδείξουν το σπίτι και την προσωπικότητά σας. Συνεργαζόμαστε με  κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων, υψηλής ποιότητας και θα σας δώσουμε λύσεις για χρώματα που αντέχουν στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες! 

    Με εύκολη πρόσβαση από όλη τη Θεσσαλονίκη και ελεύθερο parking, θα βρείτε το κατάστημά μας στην οδό Λαγκαδά 42. 

     

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

     

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×