ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Μόνωση ταράτσας: Όλα τα οφέλη!

    Αρχική » Μόνωση ταράτσας: Όλα τα οφέλη!
    210906 taratsa ofeli

    Μόνωση ταράτσας: Όλα τα οφέλη!

    Η μόνωση της ταράτσας είναι μια εργασία όλο και πιο συχνή για επιχειρήσεις, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες. Ανεξάρτητα από το σύστημα στέγης που έχετε εγκαταστήσει στην ιδιοκτησία σας, η μόνωση μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην παροχή μακροπρόθεσμων πλεονεκτημάτων που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Και μπορεί η επένδυση για μία τέτοια ενέργεια να σας φαίνεται ως ένα σημαντικό έξοδο, μακροπρόθεσμα όμως θα έχετε κερδίσει πολλά περισσότερα! Αν είστε άνθρωπος με προνοητικότητα, τότε η μόνωση της οροφής σας αφορά!

     

     

    Διατήρηση της θερμότητας

    Σπίτι άνετο και ζεστό τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αυτό είναι το ζητούμενο, ειδικά από περιοχές που οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Και όσο καλή θέρμανση και αν επιλέξει κανείς για το σπίτι ή την επιχείρησή του, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η θερμότητα σταδιακά διαφεύγει από το οίκημα μέσω της στέγης. Επομένως, μακροπρόθεσμα ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί η θερμότητα στο χώρο είναι η καλή μόνωση.

     

     

    Προστασία από τη θερμότητα

    Όπως ακριβώς δεν θέλετε η θερμότητα να διαφύγει από το σπίτι σας τους χειμερινούς μήνες, άλλο τόσο δεν θέλετε να εισέλθει η υπερβολική θερμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες. Από αυτό ακριβώς σας προστατεύει η μόνωση της στέγης σας. Αποτρέπει την υπερβολική θερμότητα να εισέλθει στο σπίτι σας, διατηρώντας το σπίτι σας πιο δροσερό.

     

     

     

    Εξοικονόμηση ενέργειας

    Καθώς η μόνωση βοηθά στο να διατηρηθεί η κατάλληλη θερμοκρασία στο σπίτι, τα air condition και τα θερμαινόμενα μέσα δεν χρειάζεται να “δουλεύουν”, όσο θα δούλευαν αν δεν υπήρχε η μόνωση της οροφής. Συνεπώς, εξασφαλίζεται η εξοικονόμηση ενός σημαντικού ποσού που θα είχε δαπανηθεί σε λογαριασμούς ενέργειας.

     

     

     

    Επιπλέον προστασία

    Ένα ακόμη πλεονέκτημα της μόνωσης της οροφής σας είναι πως έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Ανάλογα με τον τύπο του μονωτικού υλικού που θα επιλέξετε, η μόνωση της οροφής θα μπορεί να προστατεύσει το σπίτι ή την επιχείρησή σας από φθορές εξαιτίας των φυσικών στοιχείων, σε βάθος χρόνου. Το επιπλέον στρώμα προστασίας θα βοηθήσει τη στέγη σας να αντέξει πολλά περισσότερα χρόνια.

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Εξωτερική Θερμομόνωση. Ποια είναι τα οφέλη;]

     

     

    Μείωση δαπανών

    Η μόνωση προστατεύει τη στέγη σας και έτσι δεν θα υπάρχει μεγάλες πιθανότητες να εξασθενήσει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε ριζικές και μεγάλες αλλαγές, καθώς θα έχετε μια οροφή που δύσκολα να υποστεί σοβαρή ζημιά.

     

     

     

    Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την επένδυση σε μόνωση οροφής του χώρου σας. Το ποσό επένδυσης μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς, ώστε να επενδύσετε άμεσα, αλλά το κόστος από πιθανές υλικές ζημιές, το κόστος του χρόνου και της ενέργειας που θα χάσετε είναι πολύ μεγαλύτερο. Το έχουμε δει, άλλωστε, να συμβαίνει μέσα σε αυτά τα 45 χρόνια εμπειρίας μας πολλές φορές.

     

    Στην Terzakis Build θα βρείτε όλες τις απαραίτητες συμβουλές για τη μόνωση του χώρου σας!

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×