ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Θερμογραφία

    Αρχική » Θερμογραφία
    211128 thermografia

    Θερμογραφία

    Εδώ και πολλές δεκαετίες χρησιμοποιούνται εξειδικευμένα εργαλεία για να λύσουμε προβλήματα λειτουργικότητας σε διάφορους κλάδους εργασιών.
    Έτσι η τεχνολογία έφερε στο προσκήνιο την Υπερυθρη Θερμογραφία.

     

    Σε μια σύντομη περιγραφή θα σας αναφέρουμε την λειτουργεία της, πόσο χρήσιμη είναι και σε ποιες κατηγορίες επιχειρήσεων και μη μπορεί να εφαρμοστεί και να δώσει τη μέγιστη δυνατή λύση των προβλημάτων.

     

    Τι είναι η Υπέρυθρη Θερμογραφία και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί;

    -Η υπέρυθρη θερμογραφία είναι η επιστήμη της λήψης και της ανάλυσης θερμικής πληροφορίας με θερμικές συσκευές απεικόνισης από απόσταση.

     

    Τι κάνει την θερμογραφία τόσο χρήσιμη;

    -Δεν απαιτεί άμεση και κοντινή επαφή με τον στόχο αφού οι μετρήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν από απόσταση.
    -Δεν επηρεάζει καθόλου τον στόχο καθώς η υπέρυθρες είναι απολύτως ασφαλές και μπορεί να πραγματοποιηθεί ποιοτικός έλεγχος και όχι καταστροφικός.
    -Δεν βάζει τον χρήστη σε κίνδυνο εφόσον η επιστήμη της θερμογραφίας δημιουργήθηκε με τον απόλυτο εκσυγχρονισμό μελέτης και επιστήμης.
    -Η χρήση θερμικής κάμερας γίνεται σε πραγματικό χρόνο και όχι ετεροχρονισμένα με την επεξεργασία άλλων μηχανημάτων.
    -Η απεικόνιση που δίνει η θερμική κάμερα δια μέσου της θερμικής ακτινοβολίας είναι δισδιάστατη. Με την λειτουργεία αυτή μπορούμε να απεικονίσουμε και να εντοπίσουμε από απόσταση το σφάλμα γλυτώνοντας έτσι χρόνο και ζημιές που μπορούν να προκληθούν για την επίλυση του προβλήματος.
    -Η θερμική κάμερα μπορεί να απεικονίσει και κατά την λειτουργεία ενός μηχανήματος, ώστε να μη σταματά η παραγωγή και η Παρασκευή προϊόντων (εργοστάσια παραγωγής, δεξαμενές κ.α) και υπηρεσιών (καράβια εν κινήσει, μηχανήματα)

     

    Που εφαρμόζεται η Υπέρυθρη Θερμογραφία;

    -Έρευνα και Εντοπισμός προβλημάτων σε εξοπλισμό μεγάλων μηχανημάτων επιχειρήσεων, ναυτιλιακών υποδομών, ιδιόκτητων οικημάτων και μη. Ακόμη και στην σύγχρονη ιατρική και κτηνιατρική είναι πολύτιμη η βοήθεια και χρήση της θερμικής κάμερας.

     

    Η εταιρεία Terzakis Build μπορεί να σας παρέχει αυτή την σύγχρονη υπηρεσία καθώς η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε από τον φορέα ITC για την τεχνογνωσία και λειτουργικότητα της Θερμικής Κάμερας. Πλέον έχουμε στην εταιρεία μας τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να γίνουν τα δύσκολα προβλήματα… εύκολα. Με την δική σας παρουσία θα εντοπίσουμε μαζί το πρόβλημα που σας απασχολεί.

     

    Θα μας βρείτε στο κατάστημα επί της οδού Λαγκαδά 42 ή στο τηλέφωνο 2310515658.

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×