ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

5+1 καθαριστικά που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

    Αρχική » 5+1 καθαριστικά που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!
    5+1 καθαριστικά

    5+1 καθαριστικά που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου!

    Όπως είναι απαραίτητο να έχεις ένα “φαρμακείο” πρώτων βοηθειών στο σπίτι, άλλο τόσο είναι απαραίτητο να έχεις το “ντουλάπι με τα καθαριστικά”. Άλλα θα τα χρησιμοποιείς πιο συχνά και άλλα μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, όλα όμως είναι απαραίτητα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο εάν προκύψει η αντίστοιχη ανάγκη καθαριότητας.

     

    Durostick Salt Free Αφαιρετικό Αλάτων 750ml

    Τα άλατα λίγο πολύ όλοι θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσουμε στο σπίτι μας, είτε στο μπάνιο, είτε στην κουζίνα, είτε, ακόμη, και στις βρύσες του μπαλκονιού.

    Το Durostick Salt Free Αφαιρετικό Αλάτων είναι ένα δραστικό υγρό που αφαιρεί άλατα νερού, υπολείμματα σαπουνιού και θαλασσινού νερού, σκουριά και πουρί.

    Κατάλληλο τόσο για οικιακή χρήση, όσο και για επαγγελματική σε χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, αλλά και για σκάφη, καθώς μπορεί να απαλλάσει τα ανοξείδωτα μέρη των σκαφών από άλατα και σκουριά.

    Ξεπλένεται με άφθονο νερό.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    Soudal Αντιμουχλικό Σπρέι 1lt

    Μεγάλος εχθρός σε ένα σπίτι είναι η μούχλα, καθώς μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το Soudal Αντιμουχλικό Σπρέι καθαρίζει την μούχλα, τα βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς από τοίχους, αρμούς, πλακάκια και ξύλινες επιφάνειες και είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η χρήση του είναι εύκολη, αφού έπειτα από λίγους ψεκασμούς σκουπίζουμε με ένα νωπό πανί. Η δράση του είναι γρήγορη και αποτελεσματική.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    Durostick Rust Remover Αφαιρετικό Σκουριάς Μετάλλων 1lt

    Το Durostick Rust Remover είναι ένα ισχυρότατο καθαριστικό απομάκρυνσης σκουριάς από κάθε είδους μεταλλική επιφάνεια. Με εύκολο και γρήγορο τρόπο, χωρίς τρίψιμο διαλύει την επιφανειακή σκουριά που έχει προκληθεί από την πάροδο του χρόνου, αλλά και από τη βροχή, την υγρασία ή την αλμύρα της θάλασσας.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    Durostick Bioclean Καθαριστικό Βιοδιασπώμενο Τοίχων Από Νικοτίνη Και Καπνιά 1lt

    Το BIOCLEAN είναι προϊόν υψηλής καθαριστικής δράσης που αφαιρεί από τοίχους νικοτίνη & καπνιά. Είναι ιδανικό τόσο για εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους, όπως τοίχοι, ταβάνια, μάρμαρα, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, μελαμίνες, ραμποτέ αλλά και τέντες σε μπαλκόνια. Απαραίτητο και αποτελεσματικό σε χώρους που χρήζουν ανάγκης συχνής επαναβαφής.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    Durostick Bioclean Καθαριστικό Βιοδιασπώμενο Γενικής Χρήσης 750ml

    Το BIOCLEAN Γενικής Χρήσης είναι πολυκαθαριστικό που αφαιρεί λίπη, πουρί, άλατα, κρασί, καφέ, λάδι και άλλους συσσωρευμένους ρύπους. Είναι κατάλληλο τοσο για το γενικό καθαρισμό του σπιτιού όσο και του επαγγελματικού χώρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλακίδια, γρανίτες, νιπτήρες, πλαστικές μπανιέρες, πάγκους και σκεύη κουζίνας, ψυγεία, βαμμένους τοίχους, έπιπλα, ακόμη και χαλιά. μερικοί ψεκασμοί αρκούν και έπειτα ξεπλένεται το υλικό με νερό ή απαιτείται ελαφρύ τρίψιμο με σφουγγαράκι.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

     

    Durostick Fast Clean Καθαριστικό Για Τζάκια Και Μπάρμπεκιου 750ml

    Το DUROSTICK FAST CLEAN είναι καθαριστικό οικιακής και επαγγελματικής χρήσης κατάλληλο για σχάρες, ψηστιέρες, μπάρμπεκιου, φουρνάκια, γκριλ και τζάκια με επένδυση από πυρότουβλα ή μαντέμι. Ψεκάζετε από απόσταση 20-25cm και αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε με βρεγμένο σφουγγάρι ή ξεπλύνετε με άφθονο νερό και πάντα με χρήση γαντιών.

    Θα το βρεις ΕΔΩ.

    Εάν θέλετε να δείτε περισσότερα καθαριστικά είδη και εργαλεία καθαρισμού επισκεφτείτε το eshop μας εδώ.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×