ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×
Αρχική » Αλλαντικά Πασσιάς

Αλλαντικά Πασσιάς

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΡΓΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σύστημα μόνωσης μεταλλικής στέγης
ΠΕΛΑΤΗΣ: ΒΙιομηχανία
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 2000,00m2
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: 2021
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Περιγραφή έργου: Από την βιομηχανία κρεάτων/ αλλαντοποιίας Πασσιάς, μας ζητήθηκε  να αναλάβουμε την μόνωση μεταλλικής στέγης. Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν και τα προϊόντα που εφαρμόστηκαν είναι εναρμονισμένα σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και την νέα νομοθεσία, σχετικά, για πυροπροστασία. Δόθηκε ιδιαίτερα προσοχή σε αυτόν τον τομέα (πυροπροστασίας) λόγω του αυξημένου κινδύνου που αντιμετωπίζουν αυτού του είδους τα κτίρια. Μαζί με την προστασία για πυρκαγιά που στις μέρες μας μαστίζει στον ελληνικό χώρο το τελευταίο διάστημα ολοκληρώσαμε το έργο με τελική στρώση στεγανοποίησης και για διαρροές των όμβριων υδάτων. 

 

Τι  κάναμε:

  1. Η στεγάνωση δώματος μεταλλικής στέγης παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα συνήθη δώματα από σκυρόδεμα. Η διατομή της τραπεζοειδούς λαμαρίνας καθορίζει τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο θα γίνει η μηχανική στερέωση της στρώσης υγρομόνωσης (μελέτη υφαρπαγής). Η πιο ενδεδειγμένη λύση σε τέτοια περίπτωση είναι η εφαρμογή συνθετικής μεμβράνης ΤΡΟ 1,5mm.
  2. Αρχικά γίνεται διάστρωση φύλλων πολυαιθυλενίουPE ως φράγμα υδρατμών πάνω στην τραπεζοειδή λαμαρίνα, προκειμένου να προστατευτεί η στρώση θερμομόνωσης από ενδεχόμενη υγροποίηση υδρατμών. Πάνω στο φράγμα υδρατμών γίνεται διάστρωση θερμομονωτικών πλακών ειδικού τύπου πετροβάμβακα, που εξασφαλίζει την ύπαρξη σταθερού υποστρώματος, πάνω στο οποίο θα στερεωθεί μηχανικά η στρώση υγρομόνωσης.
  3. Οι θερμομονωτικές πλάκες στερεώνονται μηχανικά στην τραπεζοειδή λαμαρίνα για αποφυγή υφαρπαγής τους, λόγω των ανεμοπιέσεων που ασκούνται στο δώμα.
  4. Επίσης γίνεται διάστρωση συνθετικού γεωυφάσματος το οποίο προσδίδει μηχανικές αντοχές στην μεμβράνη ΤΡΟ. Ακολουθεί μηχανική στερέωση των ΤΡΟ μεμβρανών στο υπόστρωμα (τραπεζοειδής λαμαρίνα + θερμομονωτικές πλάκες, (βλ. Σχ.1) σύμφωνα με τη μελέτη υφαρπαγής και θερμοκόλληση τους στις ραφές. Η επικάλυψη των ρολών ποικίλει ανάλογα με το μηχάνημα κόλλησης θερμού αέρα που θα χρησιμοποιηθεί από 4cm έως 12cm.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΡΓΟΥ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σύστημα μόνωσης μεταλλικής στέγης
ΠΕΛΑΤΗΣ
ΒΙιομηχανία
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
2000,00m2
ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ
2021
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

    ×