ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×
Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2020
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ 2020

Το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ έρχεται να μετατρέψει την διάθεση μας από “κόκκινη” σε “πράσινη”……
Σας βοηθά να επωφεληθείτε μέσα από την επιδότηση/χρηματοδότηση του, για ουσιαστικές αλλαγές της οικίας σας ή του διαμερίσματος σας ή ακόμη και ολόκληρης της πολυκατοικίας σας….

Στην Terzakis Build η προτεραιότητα μας και η ευθύνη μας, είναι να σας παρέχουμε ένα άνετο και βιώσιμο χώρο, με σταθερή και κλιματική και θερμοκρασιακή συνθήκη. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν την μόνωση της κατοικίας σας…

exoikonomo 2020

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης της Isomat, της Fibran και της Marmodom  που φέρουν πάντα την σήμανση CE, που έχουν λάβει την τεχνική ευρωπαϊκή έγκριση ETAG 004 και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο.

Με την εξωτερική θερμομόνωση του δώματος, της τοιχοποιίας και της πυλωτής, εξασφαλίζουμε έως και 60% ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου μας.

Βρείτε εδώ  τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν..

Προτεινόμενα Προϊόντα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

 

ΤΙΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕ ΦΠΑ24%

 

ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΛΕΥΚΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 200 7cm13,20€/m2
ΓΡΑΦΙΤΟΥΧΑ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ EPS 80 7cm9,20€/m2
ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ FIBRAN XPS ETICS GF 7cm12,50€/m2
ΓΩΝΙΟΚΡΑΝΑ PVC ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ 2,5m2,50€/TMX.
ΝΕΡΟΣΤΑΛΛΑΚΤΗΣ 2,5m4,00€/TMX.
ΒΙΣΜΑΤΑ FISCHER ΡΝ8/130 0,25€/ΤΜΧ.
ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ 160gr

 

1,20€/m2
ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΛΑ ΛΕΥΚΗ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ISOMAT AK T-35 25kg10,50€/ΤΜΧ.
ΑΣΤΑΡΙ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ ML PRIMER ISOMAT ΛΕΥΚΟ 18kg38,00€/ΤΜΧ.
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΛΕΥΚΟ MARMOCRYL FINE 1,5mm ISOMAT (25kg)43,00€/ΤΜΧ.
ΠΟΛΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ MΑΣΤΙΧΗ ΦΥΣΙΓΓΑ 310ml ΛΕΥΚΟ/ΓΚΡΙ5,00€/TMX.
ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ WURTH 750ml7,00€/TMX.

*Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση λόγο των επαναλαμβανόμενων ανατιμήσεων

Γιατί να επιλέξω την Terzakis Build?

Στόχος της Terzakis Build είναι η μέγιστη προστασία της κατοικίας σας από τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, τις έντονες μεταβλητές καιρικές συνθήκες και φυσικά η εξοικονόμηση ενέργειας και καυσίμων θέρμανσης  καθώς βελτιώνουμε την ενεργειακή απόδοση του χώρου σας.. Η εταιρεία Terzakis Build αναλαμβάνει την εξωτερική ή εσωτερική σας θερμομόνωση και εσείς είστε ήσυχοι και ασφαλής.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ

Ποια τα Πλεονεκτήματα των Πιστοποιημένων Συστημάτων Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Επιλέγοντας ένα πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, θα είστε πάντα σίγουροι ότι συνδυασμός των υλικών του κάθε συστήματος έχει τεθεί και έχει περάσει σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία από όλους τους εργαστηριακούς και τεχνικούς ελέγχους δίνοντας σας έτσι τον προσδοκώμενο χρόνο ζωής …που δεν θα είναι λιγότερο από 20 έτη.
-Οι πιστοποιημένες εταιρείες θερμομόνωσης παρέχουν πάντα άμεση και συνεχή τεχνική υποστήριξη για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της κατασκευής και την ποιότητα των υλικών τους.
-Μπορούν άμεσα να επιλύσουν και να αντικαταστήσουν τα ελαττωματικά προϊόντα, αφού είναι σε θέση να εγγυηθούν για την ποιότητα υλικών που μας προσφέρουν.

Ποια κατοικία μπορεί να κριθεί επιλέξιμη στο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ?

-Να είναι η κύρια κατοικία του αιτούντος.
-Να είναι η μόνιμη κατοικία του αιτούντος.
-Να μην κρίνεται κατεδαφιστέα.
-Να ανήκει σε κατηγορία ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) ίσης ή χαμηλότερης της κατηγορίας Γ βάση κατατεθειμένου πιστοποιητικού.

Ποια παρέμβαση θεωρείται αναγκαία/κύρια για την υλοποίηση του προγράμματος?

Η καρδιά του ακινήτου μας είναι η μόνωση. Για αυτό και στο πρόγραμμα είναι υποχρεωτική η παρέμβαση της θερμομόνωσης του δώματος ή της τοιχοποιίας ή της πυλωτής μας

Ποια τα πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης?

Με την θερμομόνωση του δώματος, της τοιχοποιίας, και της πυλωτής,  η εσωτερική θερμοκρασία του χώρου μας ξεκινά πλέον να σταθεροποιείται. Το αποτέλεσμα της σταθερής και όχι πλέον μεταβλητής θερμοκρασίας, μας εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια από την κατανάλωση καυσίμων της θέρμανσης τον χειμώνα και αντίστοιχα μας μειώνει την κατανάλωση ενέργειας ψύξης το καλοκαίρι. Σε βάθος χρόνου λοιπόν τα έξοδα σας θα έχουν πλέον μειωθεί και εσείς θα μπορείτε να απολαμβάνεται την σταθερή θερμοκρασία του χώρου σας ξοδεύοντας τα χρήματα σας αλλού….

Για ποιες άλλες παρεμβάσεις μας επιδοτεί το πρόγραμμα?

Εκτός από την υποχρεωτική παρέμβαση της θερμομόνωσης είτε του δώματος, είτε της τοιχοποιίας, είτε της πυλωτής μας το πρόγραμμα εξοικονομώ – αυτονομώ μας παροτρύνει να αντικαταστήσουμε και τα παρακάτω:
-Αντικατάσταση κουφωμάτων με ενεργειακά τζάμια
-Τοποθέτηση λέβητα και αντλιών.
-Τοποθέτηση συστήματος θέρμανσης και ψύξης.
-Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνου.
-Τοποθέτηση συστημάτων αερισμού και σκίασης.
-Τοποθέτηση συστήματος διαχείρισης φωτισμού.
-Τοποθέτηση ανελκυστήρα.

Πότε και Πως μπορούμε να υποβάλλουμε αίτηση για το πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ?

– Η πλατφόρμα του προγράμματος για την αίτηση σας, ανοίγει ανάλογα με την περιφέρεια ή τον νομό που βρίσκεστε σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Για παράδειγμα στον Νομό Θεσσαλονίκης (Κεντρική Μακεδονία)  το Υπουργείο ίσως θα ανοίξει εκ νέου την πλατφόρμα του τον μήνα Σεπτέμβριο του 2021.

-Ενεργειακοί Επιθεωρητές Πιστοποιημένοι Συνεργάτες της Terzakis Build είναι πάντα στη διάθεση σας για να τα αναλάβουν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σας μένει μόνο να μας εμπιστευτείτε και να απολαύσετε όλα τα προνόμια….

enquiry

    Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

    ×