ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Έλεγχος οροφής – πριν έρθει ο χειμώνας!

    Αρχική » Έλεγχος οροφής – πριν έρθει ο χειμώνας!
    01

    Έλεγχος οροφής – πριν έρθει ο χειμώνας!

    Ο Οκτώβρης έφτασε και ο καιρός αλλάζει. Ήδη κάποιες τοπικές καταιγίδες έκαναν την εμφάνισή τους και εμείς στην Terzakis Build σας ζητάμε να προσέξετε 4 ζητήματα που αφορούν τη στέγη σας.

    Άλλωστε, το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να πραγματοποιήσετε τον έλεγχο συντήρησης της στέγης και της οροφής σας και να εντοπίσετε ίσως προβλήματα που δεν φαίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

     

    Τι πρέπει να προσέξετε:

     

    1.Τυχόν διαρροές

    Ρίξτε μια καλή ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού σας και δώστε μεγάλη προσοχή σε τυχόν διαρροές. Ακόμα και μια πολύ μικρή διαρροή είναι σημάδι ότι το νερό έχει καταφέρει να διαπεράσει τη στέγη σας. Ίσως, μάλιστα, και να υπάρχει μια μικρή τρύπα ή ρωγμή που θα πρέπει να επισκευαστεί άμεσα.

     

     

    2.Φως που περνά μέσα από τη στέγη σας

    Όπως φαντάζεστε, κανένα φως δεν πρέπει να μπορεί να εισέλθει στο σπίτι σας μέσω της στέγης σας. Αν εντοπίσετε κάποιο φως, τότε αυτό σημαίνει ότι όπως περνάει το φως, έτσι θα περάσει και το νερό της βροχής από την συγκεκριμένη ρωγμή και συνεπώς θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Ιδανικά, το βράδυ σβήστε τα φώτα του σπιτιού και ελέγξτε αν εισέρχεται φως από την οροφή σας.

     

     

    3.Έλεγχος μούχλας

    Εξετάστε προσεκτικά την οροφή του σπιτιού σας για εμφάνιση μούχλας. Σε περίπτωση που εντοπίσετε αυτό το πρόβλημα, απευθυνθείτε σε ειδικούς για την άμεση αντιμετώπιση. Η κακή μόνωση της οροφής μπορεί να συντελεί στην ανάπτυξη μούχλας και πρέπει να φροντίσετε για την επίλυση του προβλήματος, ώστε να μην έχετε μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Εξωτερική Θερμομόνωση. Ποια είναι τα οφέλη;]

     

     

    4.Σημάδια παλαιότητας

    Εάν το σπίτι σας είναι παλιό, μάλλον η οροφή σας δεν έχει καλή μόνωση. Θα πρέπει να ελέγξετε την οροφή για σημάδια παλαιότητας, καθώς τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Όσο πιο νωρίς αντιληφθείτε το πρόβλημα, τόσο θα το αποτρέψετε από το να μεγαλώσει. Μια καλή συντήρηση, επίσης, είναι η κατάλληλη εργασία για να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση την στέγη και την οροφή σας.

     

     

    Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανησυχίες γύρω από τη μόνωση της οροφής -πριν έρθει ο χειμώνας-, φροντίστε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα κιόλας.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×