ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Μειώνουμε τα έξοδα της θέρμανσης!

    Αρχική » Μειώνουμε τα έξοδα της θέρμανσης!
    211014 blog

    Μειώνουμε τα έξοδα της θέρμανσης!

    Ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά διαπιστώνουν ότι τα σπίτια τους δεν έχουν την απαραίτητη μόνωση. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα τόσο στο περιβάλλον, όσο και στην τσέπη τους. Ξοδεύουν μια μικρή περιουσία σε θέρμανση που “δραπετεύει” από τα παράθυρα, τη στέγη, τους τοίχους, το δάπεδο. Η Terzakis Build, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη για περισσότερα από 45 χρόνια φροντίζει πάντα για την σωστή ενημέρωση γύρω από τα θέματα μόνωσης.

    Βοηθάμε τους ανθρώπους να κατανοήσουν τη σημασία της ποιοτικής μόνωση για να διατηρήσουν τα σπίτια τους άνετα, αποτελεσματικά και ασφαλή!

     

    Πώς θα διαπιστώσουμε αν έχουμε πρόβλημα με τη μόνωση του σπιτιού μας;

     

    Η μόνωση δεν είναι ορατή. Είναι  κρυμμένη στις στέγες, τους τοίχους και τα δάπεδα των σπιτιών. Εάν, όμως, εντοπίσουμε οποιαδήποτε από τις παρακάτω καταστάσεις στο σπίτι μας, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τη μόνωση του κτιρίου μας:

    • Σημεία του σπιτιού ή δωμάτια που χάνουν θερμότητα ή θερμαίνονται πολύ γρήγορα. 

    • Θόρυβος που διαπερνά τους τοίχους και το δάπεδο

    • Υψηλότεροι -από τον μέσο όρο- λογαριασμοί ενέργειας

     

    Η μόνωση προσφέρει πολλά οφέλη. Αρχικά, παίζει τεράστιο ρόλο στη διατήρηση μιας σταθερής θερμοκρασίας σε ένα κτίριο, όλο το χρόνο, διατηρώντας τη ζέστη το καλοκαίρι και προστατεύοντας το κτίριο από το κρύο το χειμώνα. Ένα καλά μονωμένο κτίριο θα απαιτήσει λιγότερη θέρμανση (αλλά και ψύξη), επομένως θα είναι ενεργειακά πιο αποδοτικό. Αυτό το καθιστά πιο αποδοτικό και σε θέματα εξοικονόμησης χρημάτων.

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Έλεγχος οροφής – πριν έρθει ο χειμώνας!]

     

     

    Μπορεί μία καλή μόνωση να κάνει τη διαφορά;

     

    Φυσικά! Το σωστό και ποιοτικό μονωτικό υλικό, όταν τοποθετείται σωστά, έχει τη δύναμη να προσφέρει πολλά οφέλη για το σπίτι μας.

     

     

    Με την ενεργειακή απόδοση τέρμα οι υψηλοί λογαριασμοί!

    Όταν κρυώνουμε, το χειμώνα, οι περισσότεροι ενεργοποιούμε τη θέρμανση. Ωστόσο, πολλοί δεν γνωρίζουμε ότι χωρίς τη σωστή μόνωση, θα μπορούσαμε να χάσουμε έως και το 50% αυτής της ενέργειας μέσω της στέγης, των τοίχων και των δαπέδων σας. Αυτόματα, ξοδεύουμε χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσης, αφού σημαντικό μέρος της θερμότητα που πληρώνουμε… “χάνεται”.

     

    Ένα καλά μονωμένο σπίτι εξασφαλίζει την ενέργεια που καταναλώνουμε, μας βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και, επιπλέον, μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατανάλωση της άσκοπης ενέργειας.

     

     

    Bonus: Ησυχία στο σπίτι…

     

    Να και κάτι που αρέσει σε όλους μας… Η σωστή μόνωση στην οροφή, τους τοίχους και το δάπεδό μας μειώνει τον θόρυβο που μεταδίδεται από δωμάτιο σε δωμάτιο, σπίτι με σπίτι και δεν επιτρέπει τους εξωτερικούς θορύβους να χαλάσουν την ηρεμία μας.

     

    Με 45 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη μόνωση κατοικιών και επαγγελματικής στέγης, στην Terzakis Build θέτουμε νέα πρότυπα ποιότητας, απόδοσης και βιωσιμότητας. Οδηγούμε τους καταναλωτές στην επιλογή έξυπνων λύσεων μόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

     

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×