ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Αγοράζετε σπίτι; 5 ερωτήσεις σχετικά με την μόνωση, που πρέπει να κάνετε

    Αρχική » Αγοράζετε σπίτι; 5 ερωτήσεις σχετικά με την μόνωση, που πρέπει να κάνετε
    agora spitiou

    Αγοράζετε σπίτι; 5 ερωτήσεις σχετικά με την μόνωση, που πρέπει να κάνετε

    Βρίσκεστε σε αναζήτηση αγοράς σπιτιού; Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα και απαιτητική και σίγουρα έχετε να κάνετε πολλές ερωτήσεις πριν καταλήξετε στην αγορά σπιτιού. Η δική μας πρόταση, πριν υπογράψετε, θα ήταν να υποβάλετε μερικές ερωτήσεις σχετικές με τη μόνωση του σπιτιού.

     

    Τι πρέπει να ρωτήσετε:

     

    1) Ποια χρονολογία χτίστηκε το σπίτι;

    Ναι, φυσικά αυτή είναι μία συνηθισμένη ερώτηση, μόνο που με βάση την μόνωση ερμηνεύεται και ως εξής: Αν το σπίτι χρονολογείται πριν από το 1990, τότε η μόνωση που έχει, ίσως, είναι ανεπαρκής και σύντομα θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε νέα.

     

    2) Τι είδους μόνωση έχει;

    Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης αρκέστηκε στην “εργολαβική” επιλογή μόνωσης ή απαίτησε μόνωση υψηλής ποιότητας; Τι υλικά χρησιμοποιήθηκαν; Η μόνωση π.χ. από πετροβάμβακα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας σε ένα σπίτι.

     

    3) Υπάρχει μόνωση στους εξωτερικούς τοίχους;

    Η μόνωση σε εξωτερικούς τοίχους εξασφαλίζει καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, διατηρώντας το σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ενώ, παράλληλα, κρατά μακριά τους εξωτερικούς θορύβους και σας αφήνει να απολαύσετε την ησυχία του σπιτιού σας.

     

    4) Η μόνωση που υπάρχει πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας;

    Η ασφάλεια είναι πάνω από όλα. Έτσι, και η μόνωση του σπιτιού θα πρέπει να έχει γίνει από εξειδικευμένους τεχνίτες μόνωσης, ώστε η εγκατάσταση να είναι άρτια και να έχουν τοποθετηθεί τα κατάλληλα υλικά μόνωσης.

     

    5)Έχουν εμφανιστεί σε κάποιο δωμάτιο σημάδια υγρασίας;

    Η υγρασία είναι έντονο σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα με την μόνωση του σπιτιού ή του συγκεκριμένου δωματίου. Να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς η υγρασία μπορεί να σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο μέλλον.

     

    Όλα αυτά σας φαίνονται βουνό ή δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε τις απαντήσεις που θα λάβετε;

     

    Μπορείτε να ζητήσετε τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Τerzakis Build να προσφέρουν ενεργειακό έλεγχο οικίας με τη μέθοδο της θερμογραφίας, ώστε να γίνει η επιθεώρηση του σπιτιού σχετικά αφορά την μόνωση.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×