ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Βάψιμο δωματίου; Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!

    Αρχική » Βάψιμο δωματίου; Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!
    220125 vapsimo

    Βάψιμο δωματίου; Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε!

    Στην Terzakis Build καθημερινά δεχόμαστε ερωτήσεις σχετικές με το βάψιμο του σπιτιού, τα χρώματα, τα εργαλεία και την επιλογή επαγγελματία. Ας απαντήσουμε σε μερικές από αυτές!

     

    Μπορούμε να βάψουμε ένα δωμάτιο μόνοι μας;

    Μία από τις πιο διάσημες DIY εργασίες του σπιτιού είναι το βάψιμο ενός δωματίου. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να φρεσκάρουμε το δωμάτιό μας, μέσα από μία αλλαγή χρώματος στους τοίχους. Στην πραγματικότητα όλοι μπορούμε να προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Όμως χρειαζόμαστε υπομονή, εξάσκηση και μερικές χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγουμε τα λάθη!

     

     

    Είναι καλύτερα να βάψουμε πρώτα την οροφή ή τους τοίχους;

    Το πρώτο μέρος που πρέπει να βάφουμε στο δωμάτιο είναι η οροφή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε σε περίπτωση που κάποια σταγόνα στάξει και καταστρέψει τους ήδη βαμμένους τοίχους. Γενικά, ακόμη και μία οποιαδήποτε άλλη κατασκευή και να θέλουμε να βάψουμε, καλό είναι πάντα να ξεκινάμε από πάνω προς τα κάτω!

     

     

    Χρειάζεται αστάρι πριν βάψουμε;

    Το αστάρωμα είναι πάντα μια καλή ιδέα πριν βάψουμε έναν τοίχο. Εάν το παραλείψουμε, το χρώμα κινδυνεύει να ξεφλουδίσει, ειδικά σε συνθήκες υγρασίας. Επιπλέον, η έλλειψή του θα μπορούσε να κάνει τον καθαρισμό των τοίχων πιο δύσκολο, ακόμη και μήνες μετά το στέγνωμα του χρώματος. Μπορεί να διαπιστώσουμε πως το χρώμα φθείρεται, όταν προσπαθούμε να καθαρίσουμε ένα βρώμικο σημείο στον τοίχο μας.

     

     

    Πώς μπορώ να ξέρω ποιο ρολό βαφής να χρησιμοποιήσουμε για το βάψιμο του δωματίου μας;

    Η επιφάνεια που πρόκειται να βάψουμε καθορίζει το πάχος του ρολού που θα χρειαστούμε. Επίσης, πρέπει να προσέξουμε και το μέγεθος του ρολού βαφής, γιατί είναι εξίσου σημαντικό. Εάν δεν επιλέξουμε σωστά εργαλεία, το πιο πιθανό είναι να ξοδέψουμε περισσότερο χρόνο και χρήμα από ότι εάν επιλέγαμε έναν επαγγελματία.

     

     

    Μήπως είναι καλύτερο να απευθυνθούμε σε κάποιον ελαιοχρωματιστή;

    Όταν το σπίτι ή κάποιο δωμάτιο χρειάζεται βάψιμο, μπορεί να μπούμε στον πειρασμό να το κάνουμε μόνοι μας. Μακροπρόθεσμα, όμως, αυτή η επιλογή θα φανεί ότι τελικά θα μας κοστίσει περισσότερο χρόνο και χρήμα. Η επιλογή ενός επαγγελματία ελαιοχρωματιστή αξίζει πάντα τα χρήματα που θα επενδύσουμε, καθώς θα μας προσφέρει εγγυημένη εργασία που θα γίνει με σωστό τρόπο, από την πρώτη κιόλας στιγμή.

     

    Είτε επιλέξετε να βάψετε ένα δωμάτιο μόνοι σας είτε να απευθυνθείτε σε κάποιον επαγγελματία, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για το δωμάτιό σας. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων για να έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, ενώ, παράλληλα, σας δίνουμε συμβουλές για να όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

     

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×