ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Mόνωση εσωτερικής τοιχοποιίας

  Αρχική » Mόνωση εσωτερικής τοιχοποιίας
  μόνωση εσωτερικής τοιχοποιίας

  Mόνωση εσωτερικής τοιχοποιίας

  >> Η μόνωση κάνει το σπίτι σας πιο ενεργειακά αποδοτικό

  Η μόνωση του σπιτιού συμβάλλει στην άνεσή σας επειδή βοηθά στη ρύθμιση της ροής τόσο του ζεστού όσο και του κρύου αέρα. Έτσι, ο χώρος σας παραμένει άνετος παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Όταν επιλέγετε μόνωση εσωτερικού τοίχου, χρησιμοποιείτε λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια και, συνεπώς, θα παρατηρήσετε χαμηλότερους λογαριασμούς ενέργειας μακροπρόθεσμα.

   

  >> Η μόνωση μειώνει τη μεταφορά ήχου από δωμάτιο σε δωμάτιο

  Φανταστείτε το εξής: επιστρέφετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και θέλετε απλώς να χαλαρώσετε στο κρεβάτι — αλλά, δεν μπορείτε, επειδή η υπόλοιπη οικογένεια παρακολουθεί μια ταινία δράσης με δυνατό ήχο στο σαλόνι.

  Η μόνωση εσωτερικού τοίχου μειώνει τη μεταφορά ήχου από δωμάτιο σε δωμάτιο, δημιουργώντας ένα ηχητικό φράγμα που μειώνει τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο.

   

  [Διαβάστε επίσης: Ποια σημεία του σπιτιού χρειάζονται μόνωση;]

   

  >> Η μόνωση εμποδίζει τη γρήγορη εξάπλωση της πυρκαγιάς

  Όταν ζείτε σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας υπάρχουν τοίχοι που χωρίζουν τον χώρο διαβίωσής σας από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Εκτός από τη μείωση του ήχου που διεισδύει στο σπίτι σας, η μόνωση του εσωτερικού τοίχου αποτρέπει την πιθανή εξάπλωση φωτιάς από την άλλη πλευρά του τοίχου στη δική σας.

   

  >> Ποια στιγμή είναι κατάλληλη για μόνωση εσωτερικού τοίχου

  Η καλύτερη στιγμή για να προσθέσετε μόνωση εσωτερικού τοίχου είναι κατά τη διάρκεια της νέας κατασκευής. Αυτό όμως δεν σας εμποδίζει να την προσθέσετε και αργότερα, αφού όπως λένε ισχύει το κάλλιο αργά παρά ποτέ.

   

  [Διαβάστε επίσης: 6 γεγονότα που δεν γνωρίζατε για την μόνωση]

   

  Στην Terzakis Build, οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μόνωσης μπορούν να εργαστούν στα ζητήματα μόνωσης του δικού σας σπιτιού, μειώνοντας τους λογαριασμούς ενέργειας και τους δυνατούς ήχους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

  Λαγκαδά 42

  546 32, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 515658

  Fax: 2310 526112

  E-mail: info@terzakisbuild.com

  Δυσκολεύεστε;

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Νικόλαος Τερζάκης

  More posts by Νικόλαος Τερζάκης

   Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

   ×