ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Το μυστικό μιας ήσυχης νύχτας σε ένα ξενοδοχείο; H μόνωση!

  Αρχική » Το μυστικό μιας ήσυχης νύχτας σε ένα ξενοδοχείο; H μόνωση!
  ηχομόνωση σε ξενοδοχείο

  Το μυστικό μιας ήσυχης νύχτας σε ένα ξενοδοχείο; H μόνωση!

  Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τις διακοπές πιο γρήγορα από ένα θορυβώδες ξενοδοχείο/κατάλυμα. Για αυτό το λόγο η τοποθέτηση ηχομόνωσης αποτελεί μία σωστή επιλογή για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

   

  Οι υποψήφιοι ταξιδιώτες ρίχνουν πάντοτε μια ματιά στις κριτικές των καταλυμάτων που επιλέγουν. Και φυσικά μία κριτική για καλό ή κακό ύπνο είναι αυτή που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον! Ο θόρυβος, λοιπόν, κατατάσσεται σταθερά ως το νούμερο ένα παράπονο στη μελέτη δείκτη ικανοποίησης επισκεπτών των ξενοδοχείων. Μπορεί κανείς να ξεπεράσει την καθαριότητα του δωματίου, το αργό WIFI και το αγενές προσωπικό, αλλά τον θόρυβο δεν μπορεί εύκολα να τον αποδεχτεί.

   

  Πώς η ηχορύπανση επηρεάζει την ευημερία

  Οι ανεπιθύμητοι ήχοι του ξενοδοχείου μπορεί να είναι οι θορυβώδεις επισκέπτες του διπλανού δωματίου, να είναι το χτύπημα της πόρτας του διαδρόμου, τα καροτσάκια υπηρεσίας δωματίου, οι συνομιλίες στους διαδρόμους από επισκέπτες και προσωπικό ή ο ήχος από το ασανσέρ!

  Αυτή η ηχορύπανση, σε συνδυασμό με την κακή μόνωση στα δωμάτια, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επισκέπτες. Και σίγουρα όταν εκνευριστούν από τους ήχους, δεν θα μπορούν να επικεντρωθούμε στη δουλειά ή τη χαλάρωσή τους. Επιπλέον, ο θόρυβος διαταράσσει τον ύπνο τους και μπορεί να προκαλέσει άγχος ή ακόμα και καρδιαγγειακά προβλήματα.

   

  [Διαβάστε επίσης: Τι να ρωτήσετε τον τεχνικό μόνωσης πριν τον επιλέξετε.]

   

  Πώς μπορεί να βοηθήσει η μόνωση

  Το κλειδί για ένα πιο ήσυχο περιβάλλον ξενοδοχείου είναι η καλή ακουστική μόνωση, σωστά τοποθετημένη.

   

  [Διαβάστε επίσης: 6 γεγονότα που δεν γνωρίζατε για την μόνωση]

   

  Η Terzakis Build προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική ηχομόνωσης. Προσφέρει λύσεις ελέγχου του ήχου που μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε πτυχή σχεδιασμού, από μόνωση τοίχων και οροφής, έως τεχνικές λύσεις για αγωγούς, σωλήνες, συστήματα θέρμανσης ή ψύξης.

  Επομένως, είτε κανείς επισκεφτεί το κατάλυμα για δουλειά, είτε για αναψυχή, θα έχει μία εμπειρία για ένα ξεκούραστο βράδυ.

   

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

  Λαγκαδά 42

  546 32, Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο: 2310 515658

  Fax: 2310 526112

  E-mail: info@terzakisbuild.com

  Δυσκολεύεστε;

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Νικόλαος Τερζάκης

  More posts by Νικόλαος Τερζάκης

   Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

   ×