ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Τι να ρωτήσετε τον τεχνικό μόνωσης πριν τον επιλέξετε.

    Αρχική » Τι να ρωτήσετε τον τεχνικό μόνωσης πριν τον επιλέξετε.
    τι να ρωτήσετε το μάστορα μόνωσης

    Τι να ρωτήσετε τον τεχνικό μόνωσης πριν τον επιλέξετε.

    Η σωστή μόνωση σας βοηθά να διατηρείτε το σπίτι σας άνετο όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα μετατρέπει το σύστημα θέρμανσης και ψύξης σε πιο αποδοτικό, μειώνοντας τους λογαριασμούς ενέργειας. Αποτελεί σίγουρα μια έξυπνη επένδυση. Μπορεί να μπείτε στη σκέψη να την εγκαταστήσετε μόνοι σας, αγοράζοντας τα απαραίτητα μονωτικά υλικά, αλλά είναι μία διαδικασία που απαιτεί να την κάνει κάποιος επαγγελματίας, καθώς η ικανότητα και η πείρα του θα μειώσουν πιθανά δαπανηρά λάθη και θα διασφαλίσουν την ποιοτική απόδοση.

     

    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εργολάβο μόνωσης

    Για να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά στην επιλογή σας, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή και να επιλέξετε έτσι τον τεχνικό που θα παρέχει την καλύτερη αξία στο έργο σας.

    Οι ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε όταν παίρνετε συνέντευξη από πιθανούς εργολάβους μπορεί να είναι:

     

    Έχετε άδεια;

    Η πρόσληψη ενός αδειούχου εργολάβου όχι μόνο προστατεύει τα συμφέροντά σας για ποιοτικές υπηρεσίες, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι γίνονται όλα με νόμιμο τρόπο. Ο έλεγχος της άδειας ενός πιθανού τεχνικού επιβεβαιώνει ότι ασκεί νόμιμα την εγκατάσταση μόνωσης και διαθέτει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες για να εκτελέσει την εργασία για την οποία τον προσλαμβάνετε.

     

    Τι προστατευτικό εξοπλισμό φοράει η ομάδα σας;

    Ως πελάτης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο τεχνικός μόνωσης έχει λάβει μέτρα ασφαλείας όσο η εγκατάσταση είναι σε εξέλιξη. Οι εργάτες θα πρέπει να φορούν κατάλληλο εξοπλισμό και να ακολουθούν τις διαδικασίες ασφαλείας. Τα άτομα που εργάζονται με μονωτικά υλικά, ιδιαίτερα με αφρό ψεκασμού, θα πρέπει να εκπαιδευτούν ώστε να χειρίζονται σωστά τα χημικά και την αποφυγή έκθεσης σε αυτά. Φροντίστε να το συζητήσετε με τους υποψήφιους τεχνίτες μόνωσης πριν αποφασίσετε ποιον θα προσλάβετε για το έργο.

     

    [Διαβάστε επίσης: Γιατί να μην επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε μόνοι σας τη μόνωση στο σπίτι.]

     

    Πόσα χρόνια εργάζεστε;

    Ο αριθμός των ετών εμπειρίας των τεχνικών μόνωσης δίνει μια ιδέα για την ικανότητά του να χειρίζεται ένα έργο σαν το δικό σας. Οι έμπειροι εργολάβοι έχουν φυσικά προβάδισμα έναντι των πιο νέων εταιρειών. Από την άλλη πλευρά, νεότεροι εργολάβοι μπορεί επίσης να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Μπορεί να έχουν πρόσβαση σε πιο σύγχρονο εξοπλισμό και να γνωρίζουν τις πιο πρόσφατες τεχνικές για καλύτερη διαδικασία εγκατάστασης. Επομένως, θα πρέπει να εμβαθύνετε λίγο περισσότερο με αυτήν την ερώτηση.

     

    Ποια μονωτικά προϊόντα χρησιμοποιείτε;

    Κατά την αναζήτηση του κατάλληλου εργολάβου, μπορεί να συναντήσετε μια εταιρεία που προσφέρει μόνο ένα προϊόν. Θα ήταν καλύτερο να αναζητήσετε μια εταιρεία που μπορεί να αξιολογήσει το χώρο σας και να προτείνει διαφορετικά προϊόντα μόνωσης που ταιριάζουν στις ανάγκες του δικού σας χώρου και στον προϋπολογισμό σας.

     

    Μπορώ να δω τις αξιολογήσεις σας;

    Αναζητήστε έναν τεχνικό μόνωσης που δείχνει πρόθυμα κριτικές και σχόλια από προηγούμενους πελάτες. Ο έπαινος από ικανοποιημένους πελάτες μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν θα πρέπει να τον εμπιστευτείτε ή όχι.

     

    [Διαβάστε επίσης: Μόνωση σπιτιού: Τι πρέπει να γνωρίζω]

     

    Οι απαντήσεις από τους πιθανούς εργολάβους μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση και να προσλάβετε τον κατάλληλο τεχνικό μόνωσης. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια με το έργο εγκατάστασης μόνωσης, επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα μας.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×