ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Μόνωση σπιτιού: Απευθυνθείτε μόνο σε επαγγελματίες

    Αρχική » Μόνωση σπιτιού: Απευθυνθείτε μόνο σε επαγγελματίες
    211209 monosi

    Μόνωση σπιτιού: Απευθυνθείτε μόνο σε επαγγελματίες

    Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αυτά είναι τα κύρια πλεονεκτήματα μιας καλής μόνωσης στο κτίριό μας. Όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα. Σκεφτείτε ότι η καλή μόνωση θα προσφέρει σταθερή θερμοκρασία και άνεση στο σπίτι σας, θα το προστατέψει από την υγρασία, αλλά και τους δυνατούς εξωτερικούς θορύβους. Με λίγα λόγια, η μόνωση είναι σπουδαία υπόθεση! Και ένας επαγγελματίας τεχνίτης μονώσεων μπορεί να σας εξασφαλίσει την μέγιστη απόδοση στην επένδυσή σας. Μπορεί να σας αρέσει να καταπιάνεστε με τις εργασίες στο σπίτι σας, αλλά η μόνωση είναι μία ενέργεια που δεν πρέπει να την κάνετε μόνοι σας, αλλά να προσλάβετε έναν ειδικό, για τους λόγους που θα εξετάσουμε στη συνέχεια.

     

    Κατάρτιση, γνώση και εμπειρία

     

    Μόνο ένας επαγγελματίας και εξειδικευμένος τεχνίτης μόνωσης μπορεί να διαχειριστεί σωστά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Έχουν πιστοποιήσεις και άδεια για αυτές τις ενέργειες, καθώς γνωρίζει τους κινδύνους που μπορεί να έχει μία κακή εγκατάσταση. Λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και γνωρίζει πώς να διαχειριστεί τις ηλεκτρολογικές καλωδιώσεις που θα συναντήσει και τον φωτισμό. Επίσης, δίνει ιδιαίτερη σημασία στο είδος της μόνωσης που απαιτείται για την κάθε περίπτωση, στο κόστος των υλικών και στα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματά τους. Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα εξασφαλίσετε χρήματα προσπαθώντας να κάνετε μόνοι σας την μόνωση, αφού σε βάθος χρόνου θα εντοπίσετε προβλήματα (σε περίπτωση που δεν γίνει σωστά η εγκατάσταση ή δεν επιλεγούν τα κατάλληλα υλικά).

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Θερμογραφία. Τι είναι και ποια είναι η διαδικασία ]

     

    Υψηλότερη Ποιότητα

     

    Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας εξασφαλίσει άριστη ποιότητα τόσο στην κατασκευή, όσο και στα υλικά. Είναι ενημερωμένος, ακολουθεί και επενδύει στις νέες τεχνολογίες, παρακολουθεί σεμινάρια διαρκώς και εξελίσσεται για να μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

    Εάν επιχειρήσετε να αναλάβετε μόνοι σας το έργο το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήσετε ακατάλληλα υλικά ή κακής ποιότητας, αλλά και οι περιορισμένες γνώσεις σας ως προς την εγκατάσταση να σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

     

     

    Προγράμματα εξοικονομώ

     

    Ένας επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας μέσω του προγράμματος “Εξοικονομώ – Αυτονομώ”. Αυτό το πρόγραμμα σας βοηθά να επωφεληθείτε μέσα από την χρηματοδότησή του για ουσιαστικές αλλαγές στην κατοικία σας, μία από τις οποίες αφορά και την μόνωση του σπιτιού σας. Στην Terzakis Build αναλαμβάνουμε όλο το πακέτο που αφορά τις μόνωση κατοικίας, που θα προσφέρει έναν άνετο και βιώσιμο χώρο, με σταθερή κλιματική και θερμοκρασιακή συνθήκη. Οι παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται στην μόνωση είναι:

    – θερμομόνωση πυλωτής,

    – θερμομόνωση ταράτσας,

    – θερμομόνωση τοιχοποιίας,

    – θερμομόνωση δώματος.

     

    Τώρα γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να σας προσφέρει ένας επαγγελματίας τεχνίτης μόνωσης! Στην Terzakis Build θέτουμε ως στόχο την καλύτερη προστασία της κατοικίας σας από τις αλλαγές στις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος και επιδιώκουμε για την βελτίωση της ενεργειακής της απόδοσης. Για περισσότερα από 40 χρόνια ενεργούμε εγκαταστάσεις με ασφάλεια για κάθε σπίτι, επαγγελματική στέγη και εξοχικό.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×