ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Τα “πρέπει” και τα “μη” στην μόνωση.

    Αρχική » Τα “πρέπει” και τα “μη” στην μόνωση.
    Terzakis 1200 565 1

    Τα “πρέπει” και τα “μη” στην μόνωση.

    Η κατάλληλη μόνωση μπορεί να σας βοηθήσει στην εξοικονόμηση έως και 20% των εξόδων σας σε θέρμανση και ψύξη του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης.

     

    Εάν η μόνωση στον χώρο σας δεν είναι η κατάλληλη, τότε δημιουργείται απώλεια ενέργειας, η οποία φουσκώνει τους λογαριασμούς σας, αλλά και δεν σας επιτρέπει να διατηρείτε το χώρο σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

     

    Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε, όσον αφορά τη μόνωση;

     

    ΜΗΝ προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας τη μόνωση.

    Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος για να γίνει σωστά η μόνωση του χώρου σας είναι να προσλάβετε έναν επαγγελματία τεχνίτη μόνωσης.

    Εάν προσπαθήσετε να μονώσετε το χώρο μόνοι σας, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, υλικά και πληροφορίες τότε σίγουρα θα κάνετε περισσότερο κακό παρά καλό. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν επαγγελματία μόνωσης, ο οποίος με την εμπειρία και την εκπαίδευση που διαθέτει γνωρίζει τους κινδύνους κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης και είναι έτοιμος να τους διαχειριστεί όπως πρέπει. Επιπλέον, γνωρίζει τις ποιοτικές διαφορές στα δομικά υλικά και είναι εξοικειωμένος με την τελευταία τεχνολογία.

     

    [Διαβάστε επίσης: Μόνωση σπιτιού : Η άνοιξη είναι μια έξυπνη επιλογή!]

     

    ΠΡΕΠΕΙ να ζητήσετε επιθεώρηση της μόνωσης του χώρου σας.

    Πλέον, η μέθοδος της θερμογραφίας μπορεί να βοηθήσει εσάς και τους επαγγελματίες να κατανοήσετε σε ποια σημεία ακριβώς υπάρχει πρόβλημα με τη διαρροή ενέργειας. Ένας πιστοποιημένος τεχνίτης που γνωρίζει και διαθέτει το μετρητή θερμογραφίας θα επιθεωρήσει το χώρο που πρόκειται να μονωθεί και θα μπορεί να βγάλει ένα πλάνο για το τι μόνωση θα χρειαστεί να μπει στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

     

    ΜΗΝ ξεχνάτε τον έλεγχο και σε άλλες πιθανές διαρροές ενέργειας.

    Στον έλεγχο του χώρου για διαρροές ενέργειας προσέξτε και τις πιθανές απώλειες σε κενά και ρωγμές γύρω από τα παράθυρα και τις εξώπορτες. Εάν εντοπίσετε “ανοίγματα” σε αυτές τις περιοχές, χρησιμοποιήστε στεγανοποίηση για να σφραγίσετε σωστά τις πόρτες και τα παράθυρα. Έτσι, μειώνετε ακόμη περισσότερο την απώλεια ενέργειας.

     

    [Διαβάστε επίσης: Μόνωση σε παλιό σπίτι: Τι κερδίζουμε και τι πρέπει να προσέξουμε!]

     

    ΠΡΕΠΕΙ να μείνετε ενημερωμένοι.

    Πριν ξεκινήσετε τη μόνωση του σπιτιού σας, φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας σχετικά με τα μονωτικά υλικά, το κόστος τους και το ποιο είναι κατάλληλο για τη δική σας περίπτωση. Το να είστε προετοιμασμένοι και ενημερωμένοι είναι αυτό που χρειάζεστε και αυτό που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον σωστό επαγγελματία. Στην Terzakis Build θα βρείτε το έμπειρο προσωπικό μας διαθέσιμο για συμβουλές και οδηγίες σε ό,τι χρειαστείτε.

    Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μόνωση του σπιτιού σας, επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες της Terzakis Build! Καλέστε μας σήμερα στο 2310 515 658 ή στείλτε email στο info@terzakisbuild.com!

     

    Στην Terzakis Build αυτό το γνωρίζουμε καλά, καθώς εργαζόμαστε πάνω στη μόνωση για περισσότερα από 45 χρόνια.

    Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες της Terzakis Build σήμερα για να αξιολογήσουμε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για τη βελτίωση των οικονομικών σας, με βάση την εξοικονόμηση ενέργειας.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×