ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Μόνωση σπιτιού : Η άνοιξη είναι μια έξυπνη επιλογή!

    Αρχική » Μόνωση σπιτιού : Η άνοιξη είναι μια έξυπνη επιλογή!
    monosi tin anoixi

    Μόνωση σπιτιού : Η άνοιξη είναι μια έξυπνη επιλογή!

    Ο χειμώνας τελειώνει και τα νοικοκυριά τείνουν να ανακουφίζονται, αφού θα σταματήσουν να βλέπουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς θέρμανσης, καθώς η θερμοκρασία θα ξεκινήσει να ανεβαίνει. Ίσως το ζήτημα της μόνωσης να σας βασάνιζε το χειμώνα, επειδή δεν προνοήσατε να το διευθετήσετε πριν “πιάσουν τα κρύα” και τώρα την άνοιξη να το αμελήσετε και πάλι για αργότερα. Όμως είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε την αναγκαιότητα της σωστής μόνωσης, ανεξάρτητα από την εποχή στην οποία βρισκόμαστε.

     

    Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που συνήθως μας εκπλήσσει με τις θερμοκρασίες του, αλλά είτε συνεχίσει να έχει χαμηλές θερμοκρασίες είτε θα ξεκινήσει να μας δίνει τις πρώτες ζεστές ημέρες της άνοιξης, εσείς θα πρέπει να σκέφτεστε την προετοιμασία του σπιτιού σας για τους επερχόμενους κρύους μήνες. Παράλληλα, θα επωφεληθείτε και από όλα τα πλεονεκτήματα της μόνωσης που θα έχετε και κατά τους θερμότερους μήνες του χρόνου που έρχονται.

     

     

    Συχνά γίνεται η εξής παρανόηση: Ότι ο μοναδικός σκοπός της μόνωσης είναι να αποτρέψει την απώλεια θερμότητας και να διατηρήσει το σπίτι ζεστό και προστατευμένο από το κρύο.

    Αν και αυτός είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της μόνωσης, δεν είναι ο μόνος. Η σωστή μόνωση στο κτίριο προσφέρει και πολλά θετικά αποτελέσματα κατά την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όταν έχει ζεστές μέρες έξω, η καλή μόνωση αποτρέπει την είσοδος της θερμότητας στο κτίριο και συνεπώς μειώνεται η ανάγκη χρήσης κλιματιστικού, το οποίο απαιτεί ενέργεια και φυσικά αύξηση των λογαριασμών ενέργειας. Επίσης, τις βροχερές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού η κατάλληλη μόνωση εμποδίζει την εμφάνιση προβλημάτων υγρασίας που θα μπορούσαν να βλάψουν τη δομή του κτιρίου.

    Ακόμη, οι ήπιες θερμοκρασίες της άνοιξης διατηρούν το σπίτι σας δροσερό και άνετο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της μόνωσης, για αυτό και αποτελεί μία ιδανική περίοδος για τις εργασίες που απαιτούνται. Η οικογένειά σας δεν θα ταλαιπωρηθεί από τις εργασίες, καθώς η επιλογή μόνωσης  την περίοδο της άνοιξης την βοηθά, ώστε να αποφύγει τόσο τις υψηλές όσο και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

     

    [Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” ]

     

    Ένα είναι σίγουρο. Η μόνωση είναι μία επένδυση που μπορεί να σας προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων όλες τις εποχές του χρόνου. Και αν η επένδυση αυτή μπορεί αρχικά να σας φανεί μεγάλη, η εξοικονόμηση χρημάτων, μακροχρόνια, είναι πολύ μεγαλύτερη.

     

    Μην περιμένετε άλλο για να απολαύσετε εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση στο σπίτι ή στην επαγγελματική σας στέγη.  Επικοινωνήστε με την ομάδα της Terzakis Build -σήμερα- για μια άμεση — ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ — εκτίμηση.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×