ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Ιδέες για βάψιμο παιδικού δωματίου

    Αρχική » Ιδέες για βάψιμο παιδικού δωματίου

    Ιδέες για βάψιμο παιδικού δωματίου

    Πείτε όχι στα βαρετά χρώματα και επιλέξτε χρώματα βγαλμένα από το ουράνιο τόξο για το δωμάτιο του παιδιού σας! Άλλωστε, το παιδικό δωμάτιο είναι πάντοτε το πιο χαρούμενο δωμάτιο μέσα σε ένα σπίτι. Γιατί μέσα σε αυτό ζει η αισιοδοξία η ίδια!!!

     

    Πάμε να δούμε μερικές ιδέες που θα αναδείξουν το υπέροχο δωμάτιο του παιδιού σας!

     

     

    Απαλό γαλάζιο

    Δημιουργήστε έναν καθαρό, φωτεινό χώρο για το παιδί σας συνδυάζοντας ένα απαλό μπλε με λευκά έπιπλα δωματίου. Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που μπορεί να ξεκουράσει το μυαλό και το μάτι, ενώ συχνά επιλέγεται για παιδικά δωμάτια με λιτή διακόσμηση, ώστε να αναδειχθούν τα έπιπλα και τα διακοσμητικά στοιχεία.

     

     

    Απαλό Ροζ

    Ένα ακόμη χρώμα που συνδυάζεται υπέροχα με τα λευκά έπιπλα ενός παιδικού δωματίου είναι το απαλό ροζ. Δίνει την αίσθηση του ρομαντισμού, της ηρεμίας και της ξεκούρασης. Ειδικά αν το παιδί είναι σε βρεφική ηλικία, ένα απαλό χρώμα θα το βοηθήσει να λαμβάνει ξεκάθαρες εικόνες, χωρίς να είναι έντονες (που ενδεχομένως θα του προκαλούσαν κάποια ανησυχία).

     

    [Διαβάστε επίσης: Βάψιμο παιδικού δωματίου]

     

     

    Χρώμα “περγαμηνής”

    Το χρώμα χαρτιού περγαμηνής είναι ένα λευκό με τόνους πορτοκαλοκίτρινου χρώματος και αποτελεί μέρος της κατηγορίας των κίτρινων χρωμάτων. Αυτή η ελαφριά και φωτεινή απόχρωση αναδεικνύει καλύτερα τα παραδοσιακά, λιτά έπιπλα και προσφέρει μια αίσθηση δημιουργίας ευχάριστων αναμνήσεων. Συνδυάζεται εύκολα και με λευκά, αλλά και με έπιπλα στο χρώμα του ξύλου.

     

     

    Το χρώμα της “Τιάρας”

    Το χρώμα αυτό είναι ένα δροσερό χρώμα, το οποίο αποτελείται από ένα μείγμα χρωμάτων κυανού και πράσινου. Ουσιαστικά, ανήκει στην οικογένεια των “γκρι” χρωμάτων, χωρίς όμως να είναι τόσο ψυχρό χρώμα, όσο είναι συνήθως οι γκρι αποχρώσεις. Είναι σύγχρονο και πολύ ιδιαίτερο και ταιριάζει σε κάθε παιδικό δωμάτιο.

     

    [Διαβάστε επίσης: Πώς να βάψετε πάνω σε σκούρο τοίχο.]

     

    Μωβ

    Το βαθύ χρώμα του μωβ είναι μία πολύ έντονη επιλογή χρώματος, ιδανική για παιδικά δωμάτια, αφού εμπνέει ευαισθησία και καλλιεργεί τη συμπόνια, καθώς είναι ένα χρώμα που προκαλεί συγκινήσεις. Είναι το χρώμα της δημιουργικότητας και της σοφίας, στέκεται υπέροχα σε συνδυασμό με καφέ έπιπλα και κίτρινες λεπτομέρειες στο χώρο, ενώ, παράλληλα, ζωντανεύει πολύ τον χώρο του δωματίου.

     

    Είτε επιλέξετε απαλά είτε πιο έντονα χρώματα για το βάψιμο του δωματίου του παιδιού σας, φροντίστε το περιβάλλον του να είναι όσο το δυνατόν πιο λιτό, ώστε να εξασφαλίσετε την ήρεμη και άνετη διαμονή του στο χώρο. Το παιδικό δωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος του παιδιού και πρέπει να είναι άνετος, χαρούμενος και γεμάτος φως και αισιοδοξία!

     

    Στη Terzakis Build θα βρείτε οικολογικά χρώματα ιδανικά για παιδικά δωμάτια από τις κορυφαίες εταιρείες χρωμάτων. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και ρωτήστε τους τεχνικούς συμβούλους μας να σας καθοδηγήσουν για την σωστή επιλογή!

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×