ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Τι χρώμα να βάψω το μπάνιο μου;

    Αρχική » Τι χρώμα να βάψω το μπάνιο μου;
    Τι χρώμα να βάψω το μπάνιο μου;

    Τι χρώμα να βάψω το μπάνιο μου;

    Το μπάνιο είναι σίγουρα ένα από τα δωμάτια που χρησιμοποιούνται πολύ μέσα σε ένα σπίτι. Αυτός είναι και ο λόγος που φθείρονται πιο συχνά και απαιτούν ανανέωση. Στην Terzakis Build θα βρείτε χρώματα βαφής που θα προσφέρουν στο μπάνιο σας μία γρήγορη και εύκολη ανανέωση, ανθεκτικά στην υγρασία και τη μούχλα.

    Σας δίνουμε μερικές ιδέες για το τι χρώματα μπορείτε να επιλέξετε στο βάψιμο του μπάνιου σας.

     

     

    Λευκό: Για ένα φωτεινό χώρο.

    Όταν ο χώρος είναι μικρός και στενός η επιλογή λευκού χρώματος βοηθά στο να φαίνεται ο χώρος του μπάνιου μεγαλύτερος. Παράλληλα, δημιουργείται μία διαχρονική γοητεία στο χώρο και μία καθαρότητα που μπορεί να διαρκέσει για χρόνια, χωρίς να το βαρεθείτε. Μπορείτε να το συνδυάσετε με λευκά είδη υγιεινής, λευκή λάκα ή ανοιχτόχρωμο ξύλο στις επιφάνειες των ντουλαπιών.

     

     

     

    Έντονα χρώματα: Για pop διάθεση

    Αν λατρεύετε τα χρώματα τότε επιλέξτε να βάψετε το μπάνιο σας σε αποχρώσεις του μπλε, του πορτοκαλί ή του πράσινου. Τα ζωηρά χρώματα στο μπάνιο θα προσθέτουν μια φιλόξενη διάθεση και νότες αισιοδοξίας στη μέρα σας. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτές τις επιλογές με έπιπλα μπάνιου σε γήινες αποχρώσεις, ώστε να μετριάσετε την ένταση των χρωμάτων.

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν επιλέγετε χρώματα για τον τοίχο]

     

     

    Μπεζ: Μία ουδέτερη απόχρωση

    Αν το απόλυτο λευκό δεν σας έχει πείσει επιλέξτε ένα ουδέτερο χρώμα για να κερδίσετε μία ισορροπία στο χώρο. Μερικές φορές, το εντελώς λευκό στο χώρο μπορεί να δώσει μία “κρύα” ατμόσφαιρα, ειδικά αν είναι μεγάλος. Ένα μπεζ χρώμα μπορεί να ζεστάνει το χώρο, διατηρώντας τον φωτεινό και λαμπερό.

     

     

     

    Σκούρες αποχρώσεις: Για τους πολύ τολμηρούς

    Η νέα τάση πολλών ιδιοκτητών είναι η επιλογή μαύρων χρωμάτων για το μπάνιο τους, η οποία δείχνει μία αρχοντιά, ενώ άνετα θα στεκόταν σε ένα μπάνιο ενός boutique ξενοδοχείου. Μία εξίσου έντονη επιλογή, για όσους δεν αγαπούν το μαύρο, είναι το σκούρο μπλε. Όταν βάφετε το χώρο του μπάνιου με σκούρες αποχρώσεις τότε καλύτερα να διατηρήσετε ανοιχτόχρωμο το δάπεδο, ώστε να είναι αυτό που θα φωτίζει το χώρο.

     

     

    [Διαβάστε επίσης: Τι χρώμα να βάψω το σπίτι μου, εξωτερικά!]

     

    Στην Terzakis Build θα βρείτε τα καλύτερα brands της αγοράς χρωμάτων. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και ρωτήστε μας για τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για το βάψιμο του μπάνιου σας, ανθεκτικά στη μούχλα και την υγρασία και βρείτε μαζί σας τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×