ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

5 tips για να μοιάζει το σπίτι σας ακριβότερο.

    Αρχική » 5 tips για να μοιάζει το σπίτι σας ακριβότερο.
    tips για ακριβό σπίτι

    5 tips για να μοιάζει το σπίτι σας ακριβότερο.

    Κοιτάτε φωτογραφίες με σπίτια στα περιοδικά και εύχεστε να έμοιαζε το σπίτι σας κάπως έτσι; Οι περισσότεροι θα σκεφτείτε ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να καταφέρετε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, ωστόσο το βάψιμο του εσωτερικού σας χώρου μπορεί να είναι αυτό που θα καταφέρει να αναδείξει το σπίτι σας και να το κάνει να μοιάζει περισσότερο πολυτελές, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

     

    Βάψτε δωμάτια με έντονο χρώμα

    Αυτή η συμβουλή θα σας αρέσει, αν είστε λάτρης των χρωμάτων. Οι έντονες αποχρώσεις δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο χώρο σας, την οποία συναντάτε συχνά σε εντυπωσιακά σπίτια και ξενοδοχεία. Παρατηρήστε το χώρο σας και επιλέξτε ένα χρώμα που θα ταιριάζει με το φωτισμό του δωματίου. Εάν για παράδειγμα έχετε μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να μπαίνει άφθονο στο δωμάτιο, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο μπλε – ζαφείρι χρώμα στους τοίχους, χωρίς να φαίνεται σκοτεινό.

     

    Απομακρύνετε τα έπιπλα από τους τοίχους

    Το ένστικτο των περισσότερων ανθρώπων είναι να τοποθετούν τα έπιπλα κολλητά με τους τοίχους, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μεγιστοποιήσουν τον χώρο. Ωστόσο, ισχύει το αντίθετο. Εάν τραβήξετε τα έπιπλα 20 εκατοστά περίπου από τον τοίχο θα δείτε ότι δωμάτιο θα δείχνει μεγαλύτερο και πολυτελές. Αυτό συμβαίνει γιατί δημιουργείται μία ισορροπία στο χώρο.

     

    [Διαβάστε επίσης: 5+1 συμβουλές για την προετοιμασία ενός εσωτερικού χώρου πριν το βάψιμο]

     

    Ανανεώστε μερικά έπιπλα

    Ο εκλεκτικός και πολυτελής χαρακτήρας ενός δωματίου μπορεί να δημιουργηθεί από την ανανέωση κάποιου επίπλου. Μπορείτε να προμηθευτείτε παλιά έπιπλα ή να πειραματιστείτε με τα δικά σας, μέσα από τα χρώματα κιμωλίας και τις μπογιές σε σπρέι για να δώσετε ένα νέο αέρα ανανέωσης στο χώρο.

     

    Βάψιμο του δωματίου

    Τίποτα δεν αναδεικνύει τον αέρα ανανέωσης από μία φρέσκια στρώση χρώματος στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το γκρι. Μια βαθύτερη και πιο έντονη απόχρωση σε έναν τοίχο μπορεί να προσφέρει βάθος στο δωμάτιο και να αναδείξει πολυτελή στοιχεία. Μπορείτε επίσης να βάψετε την οροφή παρόμοια απόχρωση και όχι λευκή, σαν να είναι ο πέμπτος τοίχος από το δωμάτιο.

     

    [Διαβάστε επίσης: 6+1 tips για την ανανέωση του γραφείου σας]

     

    Προσθέστε φρέσκα λουλούδια στο χώρο

    Τα λουλούδια και τα φυτά σε ένα δωμάτιο δίνουν ένα άμεσο λίφτινγκ στο χώρο. Τα φυτά επίσης, έχουν την ικανότητα να ανεβάζουν τη διάθεση και να φέρνουν χαμόγελα στο πρόσωπό σας. Βρείτε ένα αγαπημένο βάζο και προσθέστε ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλουδιών. Επιλέξτε μια όμορφη γλάστρα για το φυτό σας, η οποία πολλές φορές μπορεί να κοστίζει περισσότερα πό το ίδιο το φυτό. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να βρείτε μία οικονομικότερη και να την βάψετε με χρώματα κιμωλίας, στα χρώματα που ταιριάζουν με το χώρο σας.

    Στην Terzakis Build θα βρείτε χρώματα από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων, οικολογικά χρώματα, σπρέι και βαφές κιμωλίας για τα έπιπλά σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το χώρο σας και να τον κάνουν να φαίνεται πιο ακριβός και εκλεπτυσμένος.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×