ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

    Αρχική » ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ
    ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ

    ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

    Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλοι θα είχαμε ευρύχωρα γραφεία με μεγάλα, φωτεινά παράθυρα γύρω μας. Με όλο αυτό το φυσικό φως να μπαίνει στα γραφεία μας, θα ήμασταν όλοι πιο χαρούμενοι και, επομένως, πιο παραγωγικοί. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα έτσι. Πολλοί από εμάς καταλήγουμε σε γραφεία χωρίς καθόλου παράθυρα. Εάν αυτή είναι η δική σας κατάσταση στο γραφείο του σπιτιού σας ή στη δουλειά, μην ανησυχείτε. Μπορεί να μην έχετε φυσικό φως για να εργαστείτε, μπορείτε όμως να δημιουργήσετε έναν κομψό και άνετο χώρο για να εργαστείτε.

     

    Βάψτε το χώρο με νέα χρώματα

    Ο καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε ένα σκοτεινό δωμάτιο είναι να αλλάξετε το χρώμα στους τοίχους. Αυτό μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά, όσον αφορά την αίσθηση του δωματίου σας. Αν και το λευκό μπορεί να φαίνεται σαν την καλύτερη επιλογή χρώματος για ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα, αν ο φωτισμός δεν είναι σωστός, μπορεί πραγματικά να κάνει το δωμάτιο πιο σκοτεινό. Επιλέξτε κάτι με λίγο περισσότερο χρώμα για να ζωντανέψετε το γραφείο σας, όπως απαλό γκρι, το μπεζ ή οι ροζ απαλές αποχρώσεις.

     

    [Διαβάστε επίσης: Γραφείο στο σπίτι: Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο;]

     

    Ρυθμίστε το φωτισμό

    Εάν έχετε λάμπες φθορισμού, θα κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται σκοτεινό και θαμπό. Αποφύγετε να ανάβετε τα φώτα οροφής και δημιουργήστε θερμότερο φως με επιδαπέδιους λαμπτήρες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τρόπους για να προσθέσετε κρυφά φώτα σε μικρά φωτιστικά πίσω από έπιπλα, σε ράφια και σε άλλους πιο κρυφούς χώρους για να δημιουργήσετε περισσότερο φως και όμορφη ατμόσφαιρα.

     

    Χρησιμοποιήστε καθρέφτες

    Ένας καλά τοποθετημένος καθρέφτης μπορεί να κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο. Επίσης, μπορεί να μιμηθεί ένα παράθυρο, αλλά και να προσθέσει μια αίσθηση βάθους. Οι καθρέφτες αντανακλούν επίσης μέρος του φωτός, το οποίο βοηθά στο να κάνει το δωμάτιο να φαίνεται περισσότερο φωτεινό και ζεστό.

     

    Προσθέστε φυσικά στοιχεία

    Τα φυτά μπορούν πραγματικά να κάνουν το δωμάτιό σας να μοιάζει μεγαλύτερο και φωτεινότερο. Ωστόσο, όταν αντιμετωπίζετε έλλειψη φυσικού φωτός, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα φυτά σας. Αναζητήστε εκείνα που δεν χρειάζονται πολύ φως.

     

    [Διαβάστε επίσης: Η επιλογή χρωμάτων σε έναν επαγγελματικό χώρο]

     

    Αυτές είναι μερικές από τη συμβουλές μας για να φωτίσετε όσο το δυνατόν μπορείτε ένα γραφείο χωρίς παράθυρα.

    Στο κατάστημά μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και το ιδανικό χρώμα βαφής των τοίχων.

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×