ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

5 ερωτήσεις που κάθε ελαιοχρωματιστής πρέπει να κάνει

    Αρχική » 5 ερωτήσεις που κάθε ελαιοχρωματιστής πρέπει να κάνει
    5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνει ο ελαιοχρωματιστής

    5 ερωτήσεις που κάθε ελαιοχρωματιστής πρέπει να κάνει

    Η εργασία ενός ελαιοχρωματιστή δεν είναι απλή υπόθεση. Το σπίτι των ανθρώπων είναι ο χώρος διαβίωσής τους και θέλουν πάντα να είναι τέλειο και προσεγμένο. Συνεπώς, λάθη στο βάψιμο των χώρων δεν επιτρέπονται. Ή, εάν συμβούν, πρέπει το πρόβλημα να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό. Ο πιο συνηθισμένος λόγος εξαιτίας του οποίου προκύπτουν προβλήματα είναι όταν υπάρχει κακή επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας ελαιοχρωματισμού και του πελάτη.

    Ακολουθούν πέντε ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους πελάτες σας πριν ξεκινήσετε το έργο, ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις.

     

    1. Ρωτήστε τους πελάτες σας τι ακριβώς θέλουν

    Οι πελάτες συχνά δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Στόχος σας ως ελαιοχρωματιστής είναι να συμβουλέψετε σωστά τους πελάτες σας. Αυτό είναι που θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Σκεφτείτε το εσωτερικό του χώρου, το μέγεθος των δωματίων, τα έπιπλα και άλλα χρώματα που υπάρχουν μέσα στο χώρο. Δείξτε τους τους συνδυασμούς χρωμάτων που πιστεύετε και επιβεβαιώστε ότι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν.

     

    2. Ελέγξτε ξανά τις αποχρώσεις των χρωμάτων

    Όταν πρόκειται να βάψετε ένα χώρο, τότε ο πελάτης σας μπορεί να σας ζητήσει το παιδικό δωμάτιο να είναι μπλε και η κουζίνα πράσινη. Παρόλο που αποφάσισε και σας δήλωσε το χρώμα, υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και όλων των χρωμάτων. Πρέπει να σας δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες. Ρωτήστε τον αν θέλει ζεστές ή ψυχρές αποχρώσεις και βοηθήστε τον πελάτη σας να επιλέξει το καλύτερο χρώμα για το σπίτι του.

     

    [Διαβάστε επίσης: 4 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν βάφετε τον εσωτερικό διάδρομο του κτιρίου σας]

     

    3. Διαπιστώστε αν η τιμή που ζητάτε ταιριάζει με τον προϋπολογισμό τους

    Ποτέ μην ξεκινήσετε ένα έργο ελαιοχρωματισμού πριν ανακοινώσετε το κόστος στον πελάτη. Μπορεί ακόμη και αν πιστεύετε ότι η τιμή σας είναι χαμηλή, για αυτόν να μην είναι.

    Ενώ μερικές φορές οι πελάτες είναι πραγματικά ειλικρινείς, υπάρχουν και ορισμένοι που μπορεί να προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν και να πουν ότι δεν έχουν αρκετά χρήματα ή να λένε ψέματα ότι είναι δυσαρεστημένοι με τη δουλειά που κάνατε. Ακόμη, μπορεί να σας πουν ότι το ποσό για τη δουλειά σας ήταν πολύ ακριβό. Μην πέφτετε σε αυτή την παγίδα.

    Πάντα να λέτε στον πελάτη σας ποια είναι η τιμή και να ρωτάτε αν είναι σύμφωνοι με αυτό.

     

    4. Ρωτήστε αν υπάρχει προθεσμία για την ολοκλήρωση του έργου

    Το βάψιμο ενός σπιτιού μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες. Κανείς δεν περιμένει ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Ωστόσο, είναι καλό να συζητηθεί εάν ο πελάτης έχει στο μυαλό του κάποια προθεσμία. Γνωρίζοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε και εσείς να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας.

     

    [Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να βάφετε τους τοίχους του σπιτιού;]

     

    5. Ρωτήστε εάν το σπίτι θα είναι άδειο κατά τη διάρκεια του έργου

    Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στους πελάτες σας πριν ξεκινήσετε τις εργασίες χρωματισμού. Όταν οι άνθρωποι επιλέγουν να βάψουν το σπίτι τους για ανανέωση, μπορεί να μην έχουν άλλο μέρος να πάνε και θα πρέπει να μείνουν μέσα στο σπίτι κατά τη διάρκεια του έργου. Εάν ισχύει αυτό, δημιουργήστε ένα πλάνο για το βάψιμο των δωματίων.

    Είναι καλύτερο να φύγουν από το σπίτι για λίγες μέρες. Ωστόσο, εάν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει να δημιουργήσετε ένα πλάνο που να μην ενοχλεί πολύ τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αυτή η ερώτηση, πάντως, αποτελεί ένα ωραίο στοιχείο για την εξυπηρέτησή σας, καθώς οι πελάτες θα καταλάβουν ότι λαμβάνετε υπόψη τις ανάγκες τους. Θα εκτιμήσουν την ερώτηση και θα σας συστήσουν και σε άλλους, εάν τους κάνετε καλή εντύπωση.

    Είναι απαραίτητο να αφήσετε μια καλή εντύπωση και να κάνετε τη δουλειά όπως τη φαντάζονται οι πελάτες σας. Οι ελαιοχρωματισμοί αποτελούν εργασία πρόκληση και καλό θα ήταν να φροντίσετε να λάβετε όλες τις πληροφορίες πριν ξεκινήσετε το έργο.

     

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×