ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

Η πιο εύκολη και οικονομική ανακαίνιση μπάνιου!

    Αρχική » Η πιο εύκολη και οικονομική ανακαίνιση μπάνιου!
    ανακαίνηση μπάνιου

    Η πιο εύκολη και οικονομική ανακαίνιση μπάνιου!

    Αν έχετε βαρεθεί τα πλακάκια του μπάνιου σας, αλλά δεν θέλετε να ξεκινήσετε ολόκληρη ανακαίνιση μπορείτε, απλώς, να τα βάψετε. Άλλωστε, το να βάψετε τα πλακάκια του μπάνιου σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το χώρο, χωρίς μεγάλο κόπο και κόστος.

     

    Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν βάψετε το πλακάκι του μπάνιου σας

    Το βάψιμο πλακιδίων μπάνιου είναι όπως κάθε άλλη εργασία χρωματισμού. Το να έχετε γνώση για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να βάψετε, το να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για τη δουλειά, η σωστή προετοιμασία του χώρου και η σωστή εκτέλεση είναι όλα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη για την επιτυχία του έργου σας.

     

    Ακολουθούν μερικές απαραίτητες ενέργειες:

    Προσπαθήστε να μην βάφετε περιοχές που είναι εκτεθειμένες σε πολλή υγρασία, όπως η μπανιέρα και το πλακάκι του ντους, γιατί μπορεί να προκαλέσει ξεφλούδισμα του χρώματος στο μέλλον.

    Τα δάπεδα μπορούν, επίσης, να βαφτούν, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι θα χρειαστούν σίγουρα εκ νέου βαφή στο μέλλον, καθώς επειδή πατάτε σε αυτό θα αντιμετωπίζετε φθορά στο χρώμα.

    Η χρήση του σωστού τύπου ασταριού και βαφής θα εξασφαλίσει τη σωστή πρόσφυση στο πλακίδιο και θα αποτρέψει το θρυμματισμό και το ξεφλούδισμα.

     

    [Διαβάστε επίσης: Πώς θα επιλέξω το κατάλληλο χρώμα για το χώρο μου;]

     

    Συμβουλές για το πώς να βάψετε πλακάκια μπάνιου σαν επαγγελματίας

    Πριν ξεκινήσετε το βάψιμο, να θυμάστε ότι η επιλογή του σωστού τύπου χρώματος είναι ουσιαστική.. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά και να μην απογοητευτείτε μετά το βάψιμο:

    Καθαρίστε τα πλακίδια αφαιρώντας λίπος, βρωμιά και μούχλα από την επιφάνεια και τον αρμόστοκο. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια λεία στρώση χρώματος, που θα του επιτρέψετε να κολλήσει σωστά. Εάν παρατηρήσετε σημαντική συσσώρευση μούχλας θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα, αφού πρώτα απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

    Επισκευάστε τυχόν κατεστραμμένα πλακάκια, συμπεριλαμβανομένων ρωγμών, με λίγο στόκο. Αν τα αφήσετε με ρωγμές, πιθανότατα να φαίνονται ακόμη πιο πολύ αφού τα βάψετε.

    Χρησιμοποιήστε χαρτοταινία γύρω από τα πλακίδια, όταν αυτά έρχονται σε επαφή με άλλες επιφάνειες, για να μην λερώσετε έπιπλα που δεν θέλετε με χρώμα ή αστάρι.

    Χρησιμοποιήστε ένα ρολό για να εφαρμόσετε ένα αστάρι ειδικά σχεδιασμένο για γυαλιστερές, σκληρές επιφάνειες. Αφήστε το αστάρι να στεγνώσει πλήρως.

    Επιλέξτε χρώμα που είναι κατάλληλο για χρήση σε πλακάκια. Η χρήση οποιουδήποτε άλλου είδους βαφής μπορεί να οδηγήσει σε ξεφλούδισμα, θρυμματισμό και φουσκάλες.

    Στη συνέχεια, ξεκινήστε το βάψιμο πάνω από τα πλακάκια του μπάνιου με ένα ρολό. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πινέλο για να καλύψετε δυσπρόσιτες γωνίες.

    Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει τελείως (Περίπου 24-48 ώρες).

     

    [Διαβάστε επίσης: Τι χρώμα να βάψω το μπάνιο μου;]

     

    Στην Terzakis Build υλικά για ελαιοχρωματισμούς σε κάθε σημείο του σπιτιού. Επισκεφτείτε το κατάστημά μας και ενημερωθείτε από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

     

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×