ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2310 515 658
facebook
instagram
youtube
×

4 λόγοι για να προσθέσετε χρώμα στο εσωτερικό χώρο της εξοχικής κατοικίας σας

    Αρχική » 4 λόγοι για να προσθέσετε χρώμα στο εσωτερικό χώρο της εξοχικής κατοικίας σας

    4 λόγοι για να προσθέσετε χρώμα στο εσωτερικό χώρο της εξοχικής κατοικίας σας

    Ένα εξοχικό σπίτι μπορεί να είναι πλήρως λειτουργικό ακόμα και χωρίς χρώματα στους τοίχους ή με πολύ απλά έπιπλα. Ωστόσο, σε έναν τέτοιο χώρο θα υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι κάτι λείπει. Οι τοίχοι φαίνονται γυμνοί και το σπίτι ημιτελές, χωρίς χρώμα.

     

    Άλλωστε, το πρώτο πράγμα που παρατηρούμε όταν μπαίνουμε σε ένα δωμάτιο είναι το χρώμα, το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην αντίληψή μας για τον χώρο.

    Επιπλέον, τα χρώματα επηρεάζουν τη διάθεση και συνεπώς και το πώς νιώθουμε μέσα σε ένα χώρο. Ως ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας, αυτό είναι κάτι που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη είτε το σπίτι προοριζεται για εσάς είτε για βραχυχρόνια ενοικίαση.

     

    Τα χρώματα είναι σημαντικά λοιπόν για το χώρο και σας δίνουμε 4 σπουδαίους λόγους:

     

    Δημιουργούν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα δωμάτιο φαίνεται ημιτελές όταν δεν έχει χρώμα, ενώ όταν έχει χρώματα γίνεται πιο ελκυστικό στο μάτι. Το χρώμα στην εσωτερική διακόσμηση προσφέρει ισορροπία στο χώρο. Για την εξοχική σας κατοικία επιλέξτε χρώματα που ταιριάζουν στα δωμάτια και μπορείτε να τα συνδυάσετε και με το περιβάλλον ή την περιοχή στην οποία βρίσκεται η κατοικία.

     

    Φτιάχνουν τη διάθεσή μας

    Τα χρώματα δεν έχουν να κάνουν μόνο με την εμφάνιση του δωματίου, αλλά επηρεάζουν επίσης και το πώς νιώθουμε όταν βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο χώρο, αφού είναι ικανά να μας φτιάξουν (ή όχι) τη διάθεση. Στο σαλόνι, για παράδειγμα, στο οποίο συγκεντρώνονται φίλοι, μπορείτε να επιλέξετε χρώματα που θα δώσουν ζωντάνια στο χώρο. Τα ζεστά και τολμηρά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο αποτελούν εξαιρετική επιλογή για έναν τέτοιο χώρο. Από την άλλη, στην κρεβατοκάμαρα θα θέλετε να δημιουργήσετε μία ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, επομένως τα ήρεμα χρώματα όπως το μωβ, το μπλε και το πράσινο είναι οι κατάλληλες επιλογές για αυτό.

    Στην Τerzakis Βuild θα βρείτε χρώματα και εργαλεία για να βάψετε την εξοχική σας κατοικία και να περάσετε ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι. Επώνυμα υλικά θα βρεις εδώ.

     

    [Διαβάστε επίσης: 5 χρώματα ενάντια στο στρες]

     

    Αναδεικνύει την προσωπικότητά μας

    Οι άδειοι, λευκοί τοίχοι κάνουν τα δωμάτια να φαίνονται άδεια. Χρησιμοποιήστε πίνακες ζωγραφικής ή διακοσμητικά στοιχεία που θα τονίσουν το χώρο, αλλά και θα εκφράσετε μέσα από αυτά την προσωπικότητά σας.

     

    Δημιουργούν διαφορετικές αντιλήψεις

    Οι περισσότεροι επισκέπτες, φιλοξενούμενοι, αλλά και ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών θέλουν να μείνουν σε ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους. Δυστυχώς, τα μεγάλα και ευρύχωρα εξοχικά είναι ένα προνόμιο που δεν μπορούν να το έχουν όλοι. Τα χρώματα έχουν τον τρόπο να ξεγελούν το μάτι και να κάνουν έναν μικρό χώρο να μοιάζει μεγάλος.

    Έχοντας, για παράδειγμα, τα έπιπλα σε παρόμοιο χρώμα με τους τοίχους επιτρέπει τον οπτικό συνδυασμό τους, δημιουργώντας μια πιο φωτεινή και πιο μεγάλη αίσθηση του χώρου.

     

    [Διαβάστε επίσης: Είναι ασφαλές να κοιμηθώ στο υπνοδωμάτιο που μόλις βάψαμε;]

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με την Terzakis Build:

    Λαγκαδά 42

    546 32, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 515658

    Fax: 2310 526112

    E-mail: info@terzakisbuild.com

     

    Δυσκολεύεστε;

    Αφήστε ένα σχόλιο

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Νικόλαος Τερζάκης

    More posts by Νικόλαος Τερζάκης

      Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα μας!

      ×